Aylinnida Eyildizz Amin inşallah canım ben 3 sene sonra hamile kaldım şuan miniğim karnımda 😊 dua edin doğumuma son 99 gün 😊 Allah herkese kolay doğum nasip etsin inşallah
Egeminannesi Eyildizz 8 yıl sonra ilk oğlum oldu smdi ikinci oğluma hamileyim peşpeşe oldu nasip ne zmn vercegi belli olmuyor sen iste yeter ki
YigitPoyrazMomm Eyildizz 1 sene sonra hamile kaldim 8+3 hamileyim rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏🌸
Hilal2 İlk çocugumu 19 yasında doğurdum 9 haftalık hamileyken o heriften ayrıldım 5 sene babamın evinde çocuguma baktım beraber büyüdük geçen sene hazıran ayında 2. Evliliğimi yaptım eşim oğluma baba oldu 26 yaşına giricem 30+6 hamileyim tekrar 🤣
Bahaarrrk Eyildizz ilk bebeğimi evlendikten 5 ay sonra istedik 6. Ayda hamile olduğumu öğrendim doğdu ama kaybettik. Aradan 1 yil 4 ay geçti şu an tekrar düşünüyoruz Rabb’im nasıp eder inşallah.
Gebeyim-32 Eyildizz evliliğimizin 1. Yılımız bitince karar verdik fakat 4 yıl sonra nasip oldu. Ağustos da 5. Yıl dönümümüzde 5 aylık olacak inşallah 💕 Allah isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah