Mrvemr-2023 Merhaba annişler 25+4 olup kalça ve bacak ağrısı yaşayan var mı ? Çok fena olmaya başladı artık. kontrole 3 4 gün var ama baya ağrılar arttı
arirangg Mrvemr-2023 Benim de aynıydı. Son kontrolde söyledim doktora. Kalsiyum ve magnezyum içeren bir vitamin verdi iyi geldi bana
tavuklupilav Mrvemr-2023 hamileliğin başından beri nerdeyse yaşıyorum şu an 17 haftalığım. 🤦🏻♀️ bende henüz doktora gitmedim cuma günü sanırım gideceğim ama magnezyumu eksikliğinden diyorlar
Oznur28 Mrvemr-2023 27 haftaligim ben de öyleyim oturduktan sonra kalktığımda bacaklarım kalcam kemiklerim ağrıyor
Mrvemr-2023 Oznur28 bende özellikle gece uyurken oluyodu uyanınca ağrıyodu biraz. Yürüyünce fln hareket edince geçiyordu. Bugün asla geçmiyo hâlâ ağrıyo
Mrvemr-2023 Mamimamimami nasıl dayanıyorsun peki rahatlamak için yaptığın bişey oluyo mu ya da doktoruna sordun mu nedinini ?
Mamimamimami Mrvemr-2023 bebek büyüdükçe rahimde büyüyor onun agrisiymis diyorlar yürüyüş su içmek iyi geliyor genelde ama.hamileligim.boyunca hep çektim şimdi 38 haftadayim hala ağrıyor bazen
Mrvemr-2023 Mamimamimami anladım canm geçer inşallah bende kontrolde sorucam doktora bakalım. Sağlıkla kucağına al bebişini inşallah🥰