Dfn511 Kızlar ilişki günümü biliyorum yani zaten bi defa oldu geçen ay içerisinde sizlerde de ilişki gününüzü bilip kaç hafta ya da kaç gün sonra test yaptınız pozitif çıktı?🥲
arirangg Dfn511 Yumurtlama gününde ve sonraki iki gün ilişki yaşadım. Yumurtlamanın 15. Günü kan testinde öğrendim
CayGetireyimMi Dfn511 yumurtlama günü ilişki olduysa 10 gün sonra kanda çıkıyor. Ben 9 gün sonra verdim cikmisti
Demsi_83737 Bende de hamilelik belirtilerinin hemen hepsi var diyebilirim. Adetime de 5-6 gün var test yaptım negatif çıktı. Erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım
Dfn511 Demsi_83737 bende adetime 6 ve 4 gün kala hem kan hemde erken gebelik testi yaptım çıkmadı demekki erken çıkmıyor sabır edelim
Mesure Dfn511 kasık ağrılarının illede şiddetli mi olması lazım mesela kasık ağrım var regl ağrısı gibi karın ağrım da var ama şiddetli değil
CayGetireyimMi Dfn511 10 gün kala değil canim ilişki üzerinden 10 gün geçince belli oluyor. Benim reglime 4 gün vardi
Dfn511 Mesure yok aslında kime sorsam bende çok azdı diyorlar ama bende hastaneye götürücek kadar fazla
CayGetireyimMi Mesure benim bu şekilde oldu regli olacak gibiydi hamileymisim. Bence o ayırt edilemiyor hamile kaldıktan sonra ilk 13 haftada şiddetli okuyor batma oluyor
Dfn511 CayGetireyimMi yanlış söyledim 10 gün geçtikten sonra test yaptırdım bişey çıkmadı beklicem biraz daha
adatuna Dfn511 yumurtlama gününden 13 gün sonra testte pozitifi görmüştüm, reglime 6-7 gün vardı test baya belirgindi