Ozge111 @esmerella37 13 haftalık ultrason atmıştım kız dediniz kızım oluyor yanılmanı çok istedim ama olmadı 😁😂 çünkü ilk bebeğimin erkek olmasını istiyordum ama hiç problem değil sağlıklı olsun yeter benim için 🤲😍
guzelanne01_ Ozge111 aksine ilk bebeğinizin kız olması çok büyük bir mucize ve size hediyedir İlk kızım var çok istedim ilk kızım olsun şuan 12 yaşında 33 haftalık hamileyim resmen benim elim kolum kızım
Esra06c guzelanne01_ bence de ilk kız olması çok güzel bir şey benim de aynen sizin gibi ilk çocuğum kız hamileliğim boyunca elim kolum oldu iyiki kızım var kız çocukları çok güzel bir nimettir gerçekten 😊
Ozge111 guzelanne01_ evet herkes aynı şeyi söylüyor ben sadece hayalim Di erkek çocuklarını çok seviyorum ama asla önemli değil sağlıklı olsun 😍
Asel2702 guzelanne01_ ya benimki 5 yaşında o bile elinden gelse iş yaptirmicak balkonu ben yıkarım yemeği ben hallederim filan 🥰☺️
pinklovermom guzelanne01_ Katılıyorum sana ömürlük arkadaşlar♥️♥️ 10 tane doğursam hep kız isterim ama tabiki sağlıklı ve hayırlı olsunlar🙏🏻🌸
Semihaa66 esmerella37 Banada yardimci olur musun fotograf yuklemeyi basaramadim 16. haftayim ve cinsiyeti merk ediyorum
Birrrcan esmerella37 Yaa benimkinede bakar mısınız 13 haftalık doktorum tahminde bulundu ama sizinde tahminizi almak istiyorum 😍🙏🏻
1newmother mahperii Ya fotoğraflar kısma tıklıyorum görsel ekle diyorum hiç birşey olmuyor nasıl yapılıyor ?
Melikemuiks @mahperii teşekkürler yorumunuz için 💐 İsminiz çok güzel bu arada,çok beğendiğim bir isim 🩷
mahperii Melikemuiks yaa öyle mii begenmenize sevindim, kızım olursa adını mahperi koyacagım diye niyet edip bu siteye kaydolmustumm, bakalım hepimizin hakkında hayırlısı💗