Gencanne2 İlk doğumumu martta yaptım ve kar yağıyordu ve ben su gibi terliyordum. Şimdi ise temmuzda doğumum var ve tesettürlü olduğum için gelen giden derken ekstra zorlanacağımı tahmin ediyorum sıcaklardan. Hem bebek için hem benim için önerileriniz nelerr
twofruits Gencanne2 kimseyi kabul etmemek ☺️ Evinizde de rahat olamayacaksanız ne yapacaksınız ki bende tam kurban zamanına geliyor tahmini doğum zamanım oğlum ekimde doğmuştu yazın emzirirken kollarım çok terlerdi eklemlerim kucakta olunca gerçekten zor oluyor yazın şimdi tam yaza denk geliyor doğum nasıl yaparım bilmiyorum tesettürlü olmadığım halde ben de çok zorlanıyorum oğlumda covid çok fazlaydı vaka olarak kimseyi almadım kendi anne babalarımız bile bir aylıkken geldiler hastane sürecimiz vardı çünkü anlayışlı insanlarsa sizde alışıp kendinizi toplayana kadar misafir kabul etmeyin
hunilimom Gencanne2 ben ikisini de yazın doğurdum yaz bebegi pişmanlık 😂😂 sen de bebek de çok terliyorsun üstüne birde misafir varsa hadi kadın neyse ama bazen kayınpeder geliyor kayinlar felan daha da zor
Gencanne2 twofruits maalesef çevremdeki kimsede o anlayış yok. Herkesi küstürmem lazım sanırım kimsenin gelmemesi için
twofruits Gencanne2 ben her konusu açıldığında şakayla karışık 40 ı çıkana kadar gelmeyin dedim mizacım biraz sert geliyor insanlara ciddiye aldılar küsmediler de zaman tanıdılar da toparlandıktan sonra geldiler hatta bir çoğuna biz arayıp çocuğun yaşı geldi artık gelebilirsiniz diye eğlendik