Yayuze Kaç haftalıkken çatı muayenesi yapıldı ? Nasıl yapılıyor ? Bi de gerçekten gerekli olan bişey mi acaba ? Yarın kontrolümüz var Dr hazırlıklı gelin çatı muayenesi de yapıp karar vercem dedi korku sardı 🥺🥲
Aliyna Yayuze 40+1 bugün yapıldı ama hiç ağrım olmadı bi sorun da olmadı. keşke doğumu tetiklese🥴 kaç haftalıksınız?
Papatyakokulukiz Yayuze yeni yapıldı benim doktorum çok naif çok kibar olduğu için hiç canım yanmadı. Kendini kasma gevşe yapılırken.
Mine16 Yayuze valla canım burda öyle değişik yorumlar okudum bu konu hakkın da yok 2 gün hissettim elini soktu çok ağrıdı bilmem ne bende çok tedirgin olmuştum Bana derin nefes al dedi 2 parmağını sokuyor ama jel sürüyor ve saniyelik bir işlem girince hissediyorsun çekince bitiyor asla acı sızı ağrı birşey yok yani bende öyle oldu o yüzden gözünde büyütme eminim senin de öyle olcak 👍🏻
Lale92 Merhaba kızlar ben çatı muayenesi değil de başka bişey sorucam 22 haftalığız detaylı ultrasona girdik ama doktorum birkaç gün sonra tekrar gel aşağıdan bakmam gerek erken doğum riski var mı diye dedi, sizdede oldumu böyle bişey?
Puhu_ishak Lale92 rahim ağzı uzunlugunuzu ölçecektir vajinal ultrason ile ölçüyorlar normal bir durum endişe etmeyin 🥰
Rabia1636 Lale92 bende 27 haftalıkken çarı muayenesi yaptı ilkden tedirgin olmuştum ama meğersem erken doğum riski var mı yok mu diye bakmıştı endişelenecek bir durum yok olsa baştan söyler diye düşünüyorum 🤔
Tomrisuzan Bugün 38+0 olduk. 37+5 te çatı muayenem yapıldı. Hiç korkmayın doktor zaten jel gibi kayganlaştırıcı birşey kullanıyor hiç ağrı fln olmadı. Benim hiç açılma, yumuşama yokmuş bekleyeceğiz baya bir 😞
Yayuze Papatyakokulukiz şuan çok garip duygular içerisindeyim bi kaç postta da muayene sonrası nişan geldi doğum başlattılar falan yazan olmuş çok garip bi duyguymuş gerçekten 🥲 ne düşüneceğini bile bilemiyor insan küçücük bir kalbe bağlıymışım gibi sanki senelerdir benimle 🌹
Yayuze elifaycan20 daha önceden bu tür muayenesi kötü geçip psikolojikmen beni çökerten insanlar yüzünden bende çok korkuyorum ister istemez ne kadar kötü durum varsa aklıma geliyo 😔🤦🏻
Rwerdst Yayuze kendini kasmadığın sürece bir sıkıntı yaşamazsın. Yani ilişkiye girerken korkmayıpta şu çatı muaynesinden korkulması bana aşırı saçma geliyo🤪😂 4 yıldır çatı muaynesi olurum. Ayda 1 kez fslan giriyordum hamile kalmadan. Pcostan dolayı kontrole gidiyordum o sebeple 😅 şuan 28+4üm 27. Haftada kasık ağrısıyla acile gittim çatı muaynesi de yapıldı🤷sonrasında hiç bir şey olmadı. Yani öyle acı ve ağrı kendinizi kastığınız sürece olur. Zaten jel sürüyorlar yani 😅 aleti desen ince bir şey🤷 yani ilişkiden korkanları bir ihtimal anlarım da öbürlerini anlayamıyorum😅😂