Sema35_-nazli21 Kızlar hasta oldum 3 gündür parol içiyorum günde 1 tane ama korkuyorum tekrar içmek istiyorum çünkü ağrım var 30 haftalık hamileyim o kadar üst üste içersem bişey olur mu diye
tugce14_ Sema35_-nazli21 bende merak ediyorum arada başım çatlıyo içsemmi içmesemmi bilemiyorum doktor hiçbir zararı yok dedi ama
Matmazelbebi Sema35_-nazli21 Bana doktor günde 4 defaya kadar alabilirsin parolu dedi. Doktora danışarak sizin için uygun dozu öğrenebilirsiniz 🥰
Esraesra08 Sema35_-nazli21 bende hastalanmıştım hamileliğimin 16. Haftalarında parol içebiliyordum sadece günde iki kere içtim sabah birde gece yatarken sonra karaciğer enzimlerim yüksek çıktı parol cok etkiliyormuş kullanın ama sonrasında degerler yüksek cıkınca korkmayın ben panik yapmıştım bırakınca normale dönüyor zaten
Bebegim22 Bnde 7 hftalk hamileyim grip oldum basım agryor halsizim doktora gtmedim parol da icmek istemedim ne yapsam
Nrmrv Bebegim22 enfeksiyon oluşursa daha sıkıntı mutlaka gitmelisin ateş bebeklere çok zarar veriyor ilerlemeden gitmen gerek doktora
GozdeA Doktor sabah akşam almama izin vermişti durumuna göre doktor yönlendiriyor yada saglik ocağına danış yine de parolda olsa ilaç ilaçtır
68selda06 Sema35_-nazli21 gorumcem in hamileliğin ilk haftasindan beri böbrek ağrısı var doktor günde 6 tane ye kadar alabilirsin parol demiş
Elanin_annesi Sema35_-nazli21 yani herkeste farklı kullanım olur mu bilmiyorum ama benim doktorum baş ağrılarım için parol yazdı günde 3 taneye kadar içebilirsin sorun yok dedi
aZaA5334 Sema35_-nazli21 3 gün hastanede yattım akut Bronşit astım yüzündrn çikinca da doktorm günde 4e kadar kullanablrsn dedi