Ervaduru Merhaba 2 3 gündür yazıyorum durumu la ilgili gözlerim net görmiyor hafif siyah şeyler uçuşuuor gözümde acildeli doktor tansşyon baktı yğnseklik yoktu bu haftada gebelik zehirlenmesi olur mu
hunilimom Ervaduru olabilir tansiyon birden yuksele bilir sadece gözünün önünde uçuşan şeyler dışında ödem olur baş ağrısı olur
AsyaCngz55 Ervaduru zehirlenme daha ileriki haftalarda görülüyor diye biliyorum. Çok geçmiş olsun zehirlenme değilse bile önemli bir rahatsızlık bu en iyisi doktora görünün
Sehermuglu70 Ervaduru 20 hafta öncesi gebelik zehirlenmesi olmaz. Eğer tansiyonunuz yüksekse bile bu kronik tansiyon hastası olduğunuz anlamına gelir gebelikle alakalı değildir
ladyax Ervaduru tetkik yapmadan burda profesör olsa size teşhis koyamaz en fazla burada aklınız karışır durur
ladyax Ervaduru burda buna bu kadar cevap arayacağınıza doktora danışsanız daha iyi olmaz mı biri geçirmiştir aynı belirtiler olur farklı hastalık çıkar herkesin yapısı farklı bu tarz şeylerin cevabı doktorda aranır burada değil
123efm- Gebelik zehirlenmesi 20. Haftadan sonra olur diyor doktorlar tansiyon aleti alıp evde ölçün tansiyonunuzu sürekli yüksek cıkarsa tekrar acile gidersiniz belkide tansiyonunuz düşüyoda olabilir
Ervaduru 123efm- tansiyon normal cıkıyordu 3 gündür bie bugin 13 8 oldu evde tansiyon aleti var 2 kez acile gittim şimdi yine yoldayım doktora gidiyorum
BurcuArya35 Ervaduru yattığım yerden hizli kalkınca genelde benimde oluyor sanırım tansiyon düşüyor gözlerim kararıyor anlik bende 15+3 teyim zehirlenmeyi neden düşündünüz
Ervaduru BurcuArya35 gözümde önünde siyah şeyler uçuşuyor burda hep yorumlara baktım oyle düşündüm bidr acile gittim tansiyon baktılar normaldi bu belirti gebelik zehirlenmesi dediler