unlusura Kızlar Mustela şampuan , yağ , vücut losyonu böyle setleri trendyoldan alsak çakma çıkar mı sizce yoksa Eczane mi
YaseminBatrk unlusura internetten değilde. Ebebekten alabilirsin canim. Eczane ebebeke göre daha. Pahalı satiyor. Zaten bir şişe sampuan nerdeyse 8-9 ay gidiyor sonraki alişında olmazsa internetten iyi araştırıp alabilirsin
annesiiiii unlusura böyle birsey çok az rastlanan olay ki kaldı ki kare kökü ile orjinalliğinden emin olabilirsin
unlusura YaseminBatrk ama e bevekte mustelanın sadece pişik kremi var şampuan yağ vs hiç yok acaba mustela yerine dalin falan nasıl
YaseminBatrk unlusura sitesinde bitmiş olabilir en yakın mağazasına giidp alabilirsin. Ben hep mağazadan almıştım biraz daha yaşını geçince Dalin yerine üni baby kullanmaya başlamistim kızım 5 oğlum 2 üni baby kullanıyorum. Yeni doğacak bebeğime nasipse mustela alırım sonra üni baby devam
unlusura YaseminBatrk geçen mağazasına gittiğimde de bir tek pişik kremi görmüştüm demek ki orda da kalmadı ben en iyisi oralardan bakayım inşallah indirimede girer ya 🙄
00Sule00 Alakasız olqcak ama ben internetten fairy almıştım bulaşıklardaki yağı hiç çıkarmadığını gördüm. O günden beri böyle şeyleri kendime kullandıklarım da dahil internetten almıyorum. Sudocrem aldım civilden pişik için.😊