mirlerinannesi İlk doğumu 27 haftalıkken suyumun gelmesiyle maalesef erken doğum 😥 yaptım şimdi 2 ciye hamileyim, benim gibi olup ikinciyi gününde doğum yapan var mı
Sehermuglu70 mirlerinannesi ilk bebeğiniz yaşıyor mu ? Benim kuzenim ilkini 25. Haftada doğurdu 2. Bebeği 41 de sezaryenle alındı
Surprizzz2022 mirlerinannesi ilki 35+3 te oldu suyumun gelmesiyle. Şimdi 37+2 yiz ve gelmeye niyeti yok bekliyoruz 🤗 aynı olmuyor her hamilelikte doğumda sağlıkla gelsinler ❤️🤲🏼
Tubaut mirlerinannesi ilkinde 34 de suyumun gelmesi ile doğumum oldu şimdi 37. Haftadayım hiçbir riskim yok Eğer rahim kısalığınız falan yoksa suyun erken gelmesi genelde enfeksiyon kaynaklı olabiliyor
Kediler Başlıkta ne yazdığını anlamak için birkaç defa okuyanlar beğensin, yalnız değilimdir herhalde
mirlerinannesi Kediler ilk bebeğini erken doğum yapıp , 2. Bebeğini 9 ay sonra doğuran varmı demek istedim
Sehermuglu70 mirlerinannesi normalde doktor dikiş önermişti 14. Haftada o korktuğu için yaptırmadı ama kısalması da olmadı şükür bol su içti sağlık sorunu var gibi davrandı kendini yormadı ağır iş yapmadı enfeksiyona karşı hep dikkat etti
mirlerinannesi Kediler başlığı anladığınıza göre fikriniz varmı merak ettim anlamak için sitem ettiğinize göre 😊
Kediler mirlerinannesi benim ilk gebeliğim hiç bilmiyorum ki 🤷🏻♀️ bilenlerin tecrübelerinden yararlanmak için okuma modundayım şu an 🙃