Tanembebek5 brctkn benim de 36+2 de 3500 dedi ama %10 sapma payı var 3800 falan da olabilir iri bebek dedi 🧿🤭
4521 brctkn maşallah size 🌸🧿 bende sıramı alayım oğlumla o zaman 35+2de 3300gr olmuştuk 🤭🫣hem mutlu oldum hem de üzüldüm sezaryen olurum diye bakalım hayırlısı olsun inşallah
Fatma027 Busraakay_26 Bizimkine de omuzları iri dedi. İri olduğu için sezaryen olabilir dedi. Bende hayırlısıyla normal doğum istiyordum.Hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun.
Busraakay_26 Ftma2 çok fazla yürüyüş yapamıyorum ama çömelmelere başladım bakalım hayırlısı ile gelir
Tanembebek5 Busraakay_26 zaten öyle dedi 🤣 ben en başından beri sezeryan düşünüyorum doktoruma da söyledim zaten o da normal olmaz bu dedi güldük eğlendik 🤣
Busraakay_26 olivia77 benim de aşırı kasıklarım ağrıyor ayağa kalktığım da yatak da döndüğüm de ne yapıcaz biz bacım daha da vaktimiz var
Ozlemgorur_ 40+0 oldum gelen giden yok 😂ultrasonda da 3950 gram arası bişey dedi en son korkmuyorda değilim allah yardımcımız olsun
Smc 34+6 haftalığım dün doktorum 2340 gram dedi her duyan çok zayiiif diyor o kadarda yiyorum kilo alması için gerekenleri en başından beri niye almıyor ya
Busraakay_26 Smc doktorun birşey demediyse kafaya takma belki de genetik yapıdan dolayı olabilir anne baba da zayıf doğmuş olabilir sen elinden geleni yapıyorsundur illaki
catandgirlmom Busraakay_26 bizde cumartesi günü 38 olacağız bizimkide son kontrolde öndeydi ve eğer gelmezse gelene kadar çok kilo almadı durumunda normal doğum yapamayız sezaryen yapabiliriz demişti dün ilk defa peş peşe sancım geldi 39 a kadar bekleyeceğim inşallah gelir gelmezse daha bekleyemem gibi geliyor
Havuc 38+5 beklemedeyizz iri bebek doktorum kalsın içerde pişsin biraz daha dedi ahahah normal istiyorum bakalım baş aşağıda ne zaman isterse gelmeyi ama sadece şu son 3 gündür diş ağrısı çekiyorum sol tarafım şişti artık dayanamadı dişlerim ya
Busraakay_26 catandgirlmom var diye duydum ama ay bilmiyorum herkesin doğumu çok farklı ilerliyor ya 🥹