Feyzaclk 8. Aya giriyoruz hala böyle . Ne zaman gitsem o surat asık.. üzülüyorum valla niye böyle ya 🤔😔
Eksijelibon Feyzaclk oyy yerim sinirli değildir belki yedikleriniz hoşuna gitmemiştir büzmüştür dudağını😃 bir video görmüştüm annesi lahana yiyor bebek aynı böyle. Annesi havuç yiyor bebek gülüyor ultrasonda♥️
Mrvmrv-- Feyzaclk benim oğlumda ultrasonda böyleydi doğdu şuanda sinirli bı mizacı var ama çok sevimli gozukuyolar😁
guzelanne01_ Feyzaclk bizimde tam tersi😂Eşim sert mizaçlıdır resim çekilmesini rahatsız edilmeyi sevmez oğlumu bile yeni gördüm asla yüzünü göstermedi oda çok sinirliydi🫣
Kediler Ultrasonun bebekleri rahatsız ettiğiyle ilgili bilimsel çalışmalar var. Rahatsız oluyordur belki minnoş
637836mrv Feyzaclk ya maşallah 🧿 bizimkide yüzünü göstermiyor ne zaman gitsek eli yüzünde 36+5 olduk yüzünü göremedik oğlumun 😂
Matmazelbebi Feyzaclk Bir blogda yediklerini beğenmeyen bebeğin yüzünü ekşittiğini okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama doktora gitmeden önce değişik şeyler yiyip birde öyle baktırın bakalım fark oluşacak mı?