minnosanasi Kizlar 6 aylik hamileyim mayo alicam ama hamile mayolari cidden hos degil begenemedim. Normal mayo alsam rahat edebilir miyim yoksa karnimi rahatsiz eder mi ?
minnosanasi minnosanasi https://ty.gl/3q14c2nrsd mesela bu linktekini giyebilir miyim sizce esnek oluyor ya kumaslari
Zumzugukodummuzzingillatirim minnosanasi Dağı’nın hamile mayosu var bir tane tarzınızı bilemem ama bence çok hoş normalde siyah lakin kolları puantiyeli çok tatlı. Bende hamile değilim normal giysem karnı kötü dururmu diye düşünüyorum ndldldldlld
Ipeko minnosanasi ben bikini giycem ıslak ıslak mayo yapışır rahatsız olurum kesin hayatımda hiç mayo giymedim belki ondandır
minnosanasi Zumzugukodummuzzingillatirim bu fena degil gordum bunu ancak benim gogus kismim buyuk o yuzden pek rahat edemem gogusu kapali bi model almam gerek
Zumzugukodummuzzingillatirim minnosanasi hıııı benim memem süt gelince oldu azıcık keyfini süreyim diyordum mddlldödld beğendim. Ama eğer göğüs büyükse evet çok hoş durmayabilir.
minnosanasi mrvkgn aa rahat edebildiniz mi cok sevindim ben de tatilde tam 6 aylik olucam suan 5.5 aylik oldum ama karnim da pek yok yine sıkarsa rahatsiz olur muyum diye korkuyordum. Alip deneyim o zaman normal bi mayo.
Miran41 Bu senin tercihine bağlı bikini şeklinde de giyebilirsin karnım açık gözükmesin mayo o şekilde kapatayım de diyebilirsin ama bence bizim toplumumuz açık hamile karın görüntüsü hazır değil sahilde
minnosanasi Miran41 bikiniyi su halimle ben kendime yakistiramiyorum zaten gecen yaz hamile degilken giyinmistim bu yaz kocaman karinla bikini giymeye hazir degilim 🤣 ayiplanmaktan cekindigimden degil hic cekinmem ama ben kendimi bu sekilde begenemiyorum o yuzden bu sene mayo
minnosanasi Lilyumfokimum yaa ben de sirti acik olursa belki rahat ederim diye dusunuyorum ama en iyisi eski mayolarimdan bi deneyim rahatsiz olmazsa 1-2 beden buyuk bir mayo alayim diye dusunuyorum 😄
minnosanasi Kizlar eski mayolarimdan denedim karnim rahatsiz olmadi gayet rahat ama yine de 1 beden buyuk ve gogusu kapatan yeni bir model alicam cunku malum goguslerim buyuktu ama daha da buyudugu icin cok goze batiyor. Mayo alacaklara fikir olsun 🌸❤❤