naneliseker_ Hic umudum yok, eğer olmazsa doktor yolu göründü… 1 buçuk senedir korunmuyoruz. 2 Düşüğüm var, bazen anne olamayacağım diye düşünüyorum. Bir sıkıntı mı var bu ay belli olacak.. Salı günü test 😌 Sizde durumlar nasıl ❔️
momlife10 naneliseker_ bat 18 benimde 1 sene önce düşüğüm var çok kez doktora gittim hiçbir sorun yok dediler bu ayda olmazsa eğitim araştırmaya gidici Allahı’m inşallah nasip eder tüm isteyenlere
ikranurkutay naneliseker_ canım benimde iki düşük oldu kızımdan sonra ve sebebi rahimde perde şekil bozuklugu ve rahim darlığı çıktı dusuklerimin sebebi buymuş hsg filmde çıktı bence doktorumla görüş hsg cektir.
ikranurkutay naneliseker_ eşinin sperm testinde yapiyorlar hsg çekilince ikisinide yaptırırsın aklında soru işareti olmaz .
Melekoz naneliseker_ Zamanı var kizlar dmeek ki üzülmeyin bana çocuğun olmaz hamile kalamazsin dediler şimdi ikinciye hamileyim rabbim yeter ki istesin bol bol dua edin. İnşallah rabbim isteyen herkese nasip eder.
momlife10 naneliseker_ farklı 3 4 doktora gittim hiçbiri sorun yok yumurta gelişiyor vs. dediler ama olmadı bakalım bu ay biraz belirtiler var ama gününü bekliyorum
naneliseker_ ikranurkutay bende kan pıhtılaşması çıktı. Ama hsg den korkuyorm nedense 😒 sebebi de belli gerçi ama aklımda hsg..
naneliseker_ momlife10 bence sorun yoktur gitmeyin daha, ben hiç gitmedim desem.. Ama sperm testi verebilirsin
ikranurkutay naneliseker_ Anastesili çekindim korkulacak birşey yok 15 dk sürmüyor bile az kanama oluyor çıkınca sonra normal gündelik yaşamına devam ediyorsun ben hsgden sonra 2 saatlik yolla memleketime döndüm geri yaşadığım şehirde çeken yoktu
momlife10 naneliseker_ doktor sorun olsaydı birinci olmazdı dedi bilemedik ne yapacağımızı. Bu ay olmazsa ikimizde gidicez
naneliseker_ ikranurkutay anestezi özelde yapılıyor demi? Bende özele giderim zaten. Bi onlar kaldı 2 si.