temmuzannesi95 Merhabalar yenimahalle ortadoğu hastahanesi ücretleri, doktor tavsiyesi, doğum yöntemleri hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkür ederim😊
Gizemhasan temmuzannesi95 ortadoguda hasan kafaliya gidiyorum dogum paketi yaptirdim cok memnunum cok ilgili doktor tavsiye ederim
MerveTaer temmuzannesi95 arkadaşım orada Doğum yaptı fakat sezeryan a zorlamış bi bayan doktor oda istemiyorum falan dedi baya direndi normal Doğum yaptı
Milen Evet ben o hastaneye gidiyorum, özel sigorta ve kurum anlaşmaları var, muayene 80-100 tl arası diye hatırlıyorum, ben prof. hasan kafalı hocadayım, diğer doktorlar nasıldır bilemiyorum, ama hastanede bir sıkıntı yaşamadım şimdilik ☺
temmuzannesi95 Milen Teşekkür ederiim peki doktorunuz normal doğum yanlısı mı? hastahane hakkında sürekli sezeryan yaptıklarını okudum da beni korkutan o 🙊😊
Milen temmuzannesi95 daha doğumun detaylarını konuşmadım desem 🙄 erken olduğunu düşündüm, benden önce doğum yapmış birkaç hastayla konuştum hocadan memnun kalmışlardı, bilemiyorum gidip bi muayene olup izlenim topla ve görüş istersen çünki bir hastanın beğendiğini bir diğeri beğenmiyor 🤷♀️ Daha sağlıklı bi karar verirsin 👍🏻