2prensesannesiiii Deletedmom_116 dr haftaya kalmaz gelir dedi cumartesi tekrar nst göreyim dedi bide pazartesi görecek sonra doğum çatın dar dedi yine yaaaa
2prensesannesiiii Deletedmom_116 ya böyle dedi sadece kasılma var çok değil ama baktı hareket yok pop kek ye bidaha nst çekil dedi bidaha çekildim bebek hareketlendi çatıma baktı zor olur dedi normal sonra işleyişe göre bakacam dedi cumartesi yine gel dedi ama haftaya kalmaz gelir bugünden itibaren eksiklerini tamamla dedi😵💫
Deletedmom_116 2prensesannesiiii hadi bakalım sağlıkla gelsin minnoş🥰🙈Bu bebikler gelene kadar bizi Deprasyona sokcaklar yahu
2prensesannesiiii Deletedmom_116 ay evet ya şaka gibi 🥴 geleceksen gel işte sancım var ama nstde az kasılma çıktı bunlar artacak dedi yavaş yavaş😮💨😮💨😮💨
Rumeysakc reisMom benim de öyle ya . Bazen kitleniyor adım atamıyorum ya çok ağırıuor. Yürüdükçe aöılıyor ama oturunca kalkmaya yeltensen gene aynı oluyor . Sizin de öyle mi
reisMom Rumeysakc 13 gün olmuş Bayadır giremiyorum dogum yaptım bütün sıkıntılarım agrılarım gitti bacım oturup kalkarken değil de yatak da saga sola dönerken yanıyordu benim canım
Civcivannesi-38 Benim de öyle kasıklarım çok fena ağrıyor doktor bebek kasıklarında ondan dedi .. görenlerde zaten karnın düşmüş diyip duruyordu 34.haftadayz şu an