ayfer0326 Merhabalaaar. Çok heyecanlıyım. Son 8 günüm kaldı. Bekliyoruz. Bebişin geleceği yok gibi. Hamile olduğumu unuttum nerdeyse o kadar. Yalancı sancım bile yok. Bir anda mı olacak acaba her şey. Sizlerde nasıl olmuştu, ne durumdasınız? ❤️❤️
Hizligonzales ayfer0326 masallah bisey kalmamis evet biranda olmustu bende 1gun once ozel bolgeme bicak batar gibi hislerim olmustu sancim hic yoktu ama acilmam vardi 1gun sonra dogumum gerceklesmisti
Mullime ayfer0326 benim de son 7 37.haftadan beri beklyrz sancılarım vardı 3 cm de açılma ama 39 oldum bugün beklemedyim hurma ananas korunmasiz iliski ama vakti gelmeden bunlar işe yaramyr bence
ayfer0326 Hizligonzales ben de hiçbir sancı hissetmeyince acaba doğuramayacak mıyım diye telaş yapıyordum 🙈
ayfer0326 iremasmahan06 benim de aynı şekilde. Hala bir açılmam yok. Oysa çok da hareket ediyorum. Bugün pilates topu hareketlerine de başlayacağım bakalım 😇
ayfer0326 Gizzgzz yok yok korkuyu hiç düşünmeyelim. Kavuşma anına odaklanırsak her şey kolay olacak inşallah 🥳🥳
Biranneningunlugu Mullime çok doğru. Bunların hepsini yaptım. Çömelip yer sildim merdiven çıkıyorum yürüyorum her gün ama nafile bıraktım bende kendimi çok yormayı. Yürüyüş merdiven ve hurmayla devam ediyorum sadece….
Gizzgzz ayfer0326 öyle olmuyor işte tüm duygular birbirine girdi ben yetebilecek miyim ya yapamazsam ya sütüm gelmezse hep bu düşünceler içindeyim
Mullime ayfer0326 kahverengi bir akintim geldi bugün iki kere nişan mi bilmem oğlumda nişandan sonra suyum da gelmişti