Eliyy Kızlar 32 haftalık hamileyim sabah uyandıgımda kahvaltı yaptıktan sonra aşırı terliyorum sırtım su gibi duşa girmekten yoruldum artık sırtıma havlu koyuyorum ve çok ğşüyor benim gibi olan varmı
Bet1 Eliyy şu an 30 haftaligim şu an yok ama benim ilk hamilelikten sonra lohusalıkta çok terlemistim inanılmaz bunalmistim artık. Şimdi gene lohusalık terlemesi korkutuyor beni 😂 hamilelikte de son haftalarda sizin gibi akşamları terliyordum uyumadan önce mutlaka bı vücuduma 3 4 dk soğuğa yakın su tutup hemen yatıyordum
HanifeAsya Eliyy bendede bu gece yatağa gitince başlıyor sabaha kadar su gibi oluyorum birde gece 5 kere WC ye falan kalkıyorum artık yüzüm de terlemeye başladı resmen yüzümden ter akıyor uyurken hiç böyle bişeyim yoktu senin haftalarında başladı ilerledikçe kötüleşiyor 😀 doktorum normal artık som haftalar dedi
Demmet Eliyy 34 haftalıgız ve 33. Haftadan beri geceleri ateş basmasindN uyuyamiyorum hergun carsaf değiştiriyorum eşim yorgana sarılıp yatarken beni hararet basiyor ne bileyım Ağustos da falan doğuracak olsam kesin başima bisey gelirdi benım dayanamiyorum çünkü
Eliyy HanifeAsya öyle ama ne biliyim valla mahvoluyorum resmen bazı kişiler hamileligini rahat atlatırken ben neden bölye oluyorum diyorum bazen☺️
catandgirlmom Eliyy hımm şekerim çıktığında ateş ve terleme basıyordu beni o yüzden o ihtimali düşündüm 😊 eğer yoksa şekeriniz hormonal.. şekerim çıkmadığı zamanda ateş ter oluyır arada bende de
HanifeAsya Eliyy öylelerine imreniyorum zaten gezerek rahat rahat hamilelik geçirenlere 9 ay yatmak zorunda kaldım herşey yasaktı 😀 yine çok sükğr bu günlere geldik
Eliyy Demmet kız deme oda kötü gece polarla uyuyorum ama ben çok hastalanıyorum ondan heralde her ay bi grip oluyordum☺️☺️
Almilosum Eliyy ben aşırı derecede terliyorum, terleyince nefesim daralıyor. Klimayı açıp karşısında oturuyorum, gece kapı cam açık yatıyorum gene terliyorum, yatak odasinda vantilatör açıyorum o değil eşim kat kat giyiniyor benim yüzümden 😢
Eliyy Almilosum kız hem terletip neden klimayı açıyorsun hasta olursunben artık hasta olmaktan korkuyorum kaç zamandır hastaydım yatamıyorum
Eliyy HanifeAsya kız ben yatamıyorum bile düşün hastalandıgım zamanlar burnum tıkandı kaldınyeni yeni şükür nefes alabiliyorum ama yine gece yatamıyorum
Almilosum Eliyy yoksa bu kezde kalp çarpıntısı oluyor mecbur kaliyorum 😢 nefes alamıyorum bayılacak gibi oluyorum tiroid düşüklüğündende kaynaklanıyor malesef
HanifeAsya Eliyy uyku bende de yok canım uzanıyorum sadece uykular yalan oldu doğum sonrasına hazırlık 😀