Bir-orhn Hanımlar merhabalar. Bu doktorların yaptırmak istediği detaylı ultrasonu yaptırmak şartmı sizce ?
gamzosgamzos Bir-orhn evet çok önemli detaylı ultrason benim kuzenimin bebeğinin böbreklerinde sorun vardı detaylı ultrasonda belli oldu doğduğu gibi takibe aldılar kısa sürede ameliyat oldu ve erken teşhis ettikleri için böbreği kurtarabilmisler ben 2 gebeliğimdede yaptırdım
1humeyrakomurcu Bir-orhn yani aman aman mutlaka yaptırın diye diye bana da yaptırın dediler ama onca para verildiğiyle kaldı ne gerek var eskiden 4 boyutlu ultrason mu varmıs simdi olsa yaptırmam 😏
Yazmelegi_ Bir-orhn bence yaptırın bebeğin her ölçümü yapılıyor bir sıkıntı var mı bakılıyor bunları geçtim bebeğinizi çok güzel net görüyorsunuz 🌸
Zeyzey055 Detayliyi kesinlikle yaptırın bebeğin organlarına herseyine bakılıyor aksatmayin lütfen ve yorumlarınıza baktım.da bebeginizde gerilim.olabilecegi söylenmiş bunu da ogrenmis olursunuz içiniz rahat eder hem
Serpilinumudu 1humeyrakomurcu canım bebeğinde çok şükür bi sorun çıkmadığı için sen bu şekilde düşünüyorsun ama birçok annenin bebeğine erken teşhis koyulup doğar doğmaz tedbir alınıyor o yüzden detaylı ultrason her hamile için çok gerekli bunun en kadar gerekli olduğunu savunalım mutlaka.
Zeyzey055 1humeyrakomurcu canim tabiki de herkesin kendi düşüncesi ama naçizane yorum yapmak istedim eskiden bu zamanın yiyeceklerini yemiyorduk eskiden ölü doğumlar cok fazlaydı eskiden engelli.orani cok fazlaydı ve herseye para buluyoruz bebegimize mi bulamayalim rabbim dert vermesin acılarını göstermesin ya kötü birsey çıksaydı suan kesinlikle yaptir diyenlerden olabilirdin rabbim sağlıktan ayırmasın sınamasın da 🙏🏼🙏🏼🧿
Hizligonzales Bir-orhn zorunlu degil tabiki ama yaptirmakda faydali bebegin a dan z ye herseyini inceleyip bakiyolar