kubbra91 Kızlar kustuktan sonra ne yiyorsunuz 7+4 teyim. Ne yesem çıkarıyorum sonrasında armut vs biraz rahatlıyorum ama şekerden de korkuyorum. Siz nasıl çözüm buldunuz çalışmam da lazım üstelik :(
Yazmelegi_ kubbra91 ben ilaç kullanıyordm prilam dr onun haricinde haşlanmış patates ile yeşil elma iyi geliyordu
zeyneepppsultannn kubbra91 bana buradan biri muz yememi tavsiye etmişti ve çok iyi gelmişti muz ve yeşil elma yiyebilirsin aç durdukça bulantı artıyor
HumaBetul342 kubbra91 her sabah aç karnına elma yemeye başlamıştım ve mide bulantısı dan kusmaktan kurtulmuştum. İnanın elma yemeyi atladigim gün midem kötü oluyordu Elma yemenizi tavsiye ederim
kubbra91 Yazmelegi_ bana da aynı ilacı verdi doktor ama sanki işe yaramıyor hiç kusmam durmuyor. Kusmayı artık umursamıyorum ama bebek gelişemeyecek diye korkuyorum hiç birşey yiyemiyorum. İlk hamileliğim ilk aylar çok önemli diye çok korkuyorum
Yazmelegi_ kubbra91 bende de ilk zamanlar yoktu sonra günde 4 e çıkarınca fayda etmişti en son doktor dedi ki kusmaya devam edersen yatış vericem kilo kaybın var dedi ben kusacağımi bilsem de yedim ki direncim düşmesin diye sonra alıştm
MeMu Bende 11+2 deyim ama hiç geçemdi ben, ne prilam ne birşey fayda etmedi. Su içemiyorum sadece asitli içecek ama o da sağlıklı değil, valla şaşırdım. Umarım yakın zamanda atlatırız :( , zofer varmış birde ama çok önermiyorlar
kubbra91 İnşallah geçer kızlar çok zorlanıyorum. Özel sektördeyim bir de böyle devam ederse işten çıkmak durumunda kalacağım :(
kubbra91 Elifbaysal55 bana gece yatmadan 2 tane iç bulantın artarsa sabahta içersin dedi sabah içsem de kusuyorum yine de
mervekocogl kubbra91 ayva çok rahatlatıyor mideyi. Bulantım olduğu zamanlar ayvayı her türlü yiyordum çiğ, pişmiş, haşlayıp suyunu falan içiyordum. Bir de yeşil elma iyi geliyordu ama en çok ayva fayda etti bana. 3. Aya girince de birden kesildi bulantılar çok şükür. İnşallah sizin de en kısa zamanda geçer bulantılarınız