YaseminKsrc 27+6 haftalığım ama geceleri hiç hissetmiyorum gerçi gündüzleride kafasına göre hareket ediyor. Çok hareketli bir oğluş değil ileri ki süreçte ne olur bilmem ama merak ettim sizlerin nasıl ilerliyor?
Withaysa YaseminKsrc 18. Haftadan beri hissediyorum şuan 29 haftalığım geceleri uyutmuyor diyebilirim. Anın tadını çıkar mışıl mışıl uyu 😂😍
MoonLighty YaseminKsrc bende 23 haftalığım. 17de hissetmeye başladım ama dediğiniz gibi ya çok nazlı ya çok tembel 😅 öyle hareketinden uyuyamayacağım zamanları iple çekiyorum. Şimdi bir şey yedikten sonra sol tarafa uzandığımda hissediyorum o da çok hareketli şekilde değil tek değilsiniz yani :)
mariapuder Mervvvever ben de 15.haftadayım ama hissetmiyorum yani arada bişey oluyo ama gazdır diyorum😀 cok kücük cünkü hissedemem sanırım, siz nasıl hissettiniz ikinci hamileliğiniz miydi?yani ne hissediyodunuz 15.haftada nasıl bi histi:)
YaseminKsrc Withaysa Uyuyorum ama gündüz oluncada kafama takılıyor başkalarının bebeleri nasıl hareketli bizimki pek nazlımı desem ne desem bilemedim o hareketlensinde uyumamayada razıyım artik en azından kafam rahat olur 😃
Withaysa YaseminKsrc lütfen kendini korkutma her bebek bir olmaz ki ne güzel uslu sakin bi bebeğin var 😊
YaseminKsrc MoonLighty Bi nebze rahatladım diyebilirim 😃 Ama tez vakitte bizde tam anlamıyla hissedebiliriz umarim kafamızı bulandırıyolar sonra
Bugraninannesiii YaseminKsrc benim ilk oğlum da aşırı hareketliydi şuan 4 yaşında hala çok hareketli sakin Bi bebek olsun boşver😂
YaseminKsrc Bugraninannesiii Hele bi olmasın içten kızmaya başladım bile şimdi usluysan doğduktan sonra da aynı performansı bekliyorum diye 😃
Bugraninannesiii YaseminKsrc ahaha 😂😂 valla benimki gece Bi başlardı sabaha kadar uyumazdı karnımdayken hala uykuyu sevmez Bi dk duramaz yerinde 😂😂
Mervvvever mariapuder yok ilk hamileligim baya zayifim ve bebeğim cok hareketli ilk sırt üstü yatarken pıt pıt seklinde hissetmiştim hemen çikolata yedim uzandim daha cok pit pit oldu😅🧿
uzaydanbirisi Bende 25. Haftadayım bazen hissediyorum geceleri 😂her gece pek olmuyor 😝 bazende gündüz biraz iş yaptıktan sonra uzandığımda ya da yemekten sonra hareket ediyor 😂doktor hiç durmuyor yerinde dedi ama ben çok hissetmiyorum hareketlerini
semosderler YaseminKsrc yarın 21 olucam halen hiç bir belirti yok , minik kızım anasına çekmemiş sessiz sakin takılıyor 😅
semosderler Benim yeğenimde anne karnında aşırı hareketliydi ablam erkenden hissetmeye başlamıştı şimdi 3 yaşında halen aşırı hareketli ablam diyor o zamandan belliydi diye 😂