Papatyaaammm00 Transferin 9.günü kan verdim 70,5 çıktı. Bugün transferin 12.günü 137,37 çıktı. Doktorum değerin sınırda dedi cumartesi tekrar kan vericem böyle olup yükselen oldu mu ne bileyim bu ikinci transferim ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum…
minnakkraker Papatyaaammm00 benimde ilk 320lerdeydi dört gün sonra 980 miydi neydi tam iki kat artmamıştı ama şükür sağlıklı ilerledi şimdi 18+3üz. Bence sizinkide iyi artmış içiniz ferah olsun
Hhilall Papatyaaammm00 ben de transferın 7 günü yaptığım da 28 çıkmıştı 12. Gün 195 14. Gün 380 22. Gün 970 çıktı. Değerler hiç düzgün artmadı. Pazartesi keseyi gördük ancak 2 hafta geride gelişimi sata göre dendi. Beklıyoruz bakalım . Hepimiz için güzel sonuçlar olsun. Artısı takip et lütfen kendi doktorumla iletişimde ol
Eliff0133 Benim 9.gun değerim 51 di iki gün sonra 127 ydi gayette sağlıklı ilerledi. İki buçuk aylık olunca doktorun ihmali yüzünden kan sulandırıcı vermedi pıhtılaşma nedeniyle kalbi durdu kürtaj oldum. Lütfen sizde ısrarla sürekli pıhtılaşmaya baktırın
Papatyaaammm00 CaglaUmay Senin güzel çıkmış sonucun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Maşallah 🧿
ikizprensesannesi @Papatyaaammm00 Değerleriniz gayet güzel artmış yüzde 60 70 bile yeterlii sonuçta sizinki daha da fazla artmış inşaallah cumartesi de güzel artar sıkıntı stres yapmayın güzelce sıkı sıkı tutunsun size yavrunuz🤲🏻🥹🌸🌸🌸
Papatyaaammm00 ikizprensesannesi Amin inşallah güzel dualarınız için teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıcakla ilerler umarım.🤲🏻❤️