Zeynep26 Merhaba bugün doktor kontrolümüz vardı 32 hafta 4 günlük KıZım ama makat gelişi dedi doktor böyle olursa sezeryan a almak durumunda kalırım filan dedi. Bu haftalarda makat gelişi olupta dönen bebekler var mı ? Ben normal Doğum yapmak istiyorum doktorda böyle diyince kafama takıldı 😞😞
Bahar54 Zeynep26 34.haftamda dondu bebegim. Ama dondurmek icin cok ugrastim. Internette bazi pozisyonlar var onlari yaptim sik sik. Sonrasinda dondugunu hissettim, kontrole gittigimizde donmus degil mi dedigimde evet demisti doktorum 😊
Emirpasam Zeynep26 ah nazlı minikler . Bizde 35 haftalık olduk hala makat geliş aslında ilk doğumun sezeryan ama 5 sene ara olduğu için normal denemek istiyodum sanırım bizim nazlı kızda dönmiyecek nasip artık önemli olan sağlıkla gelmeleri
Ygmrkya Benimde aynı şekilde ve ebe büyük ihtimalle bu saatten sonra dönmez dedi ama cevremde çoğu kişinin hatta doğumdan bir gün önce bile dönen olmus hangisi hayirliysa rabbim onu nasip etsin inşaallah ama ters olmasından midir bilmiyorum ama bir aydır sol kaburga ağrısı beni mahvetti
Unalcagla Zeynep26 benimde poposu aşağıdaymış doktorum dönmedi dedi kontrole gittiğimde. Normal doğuma yatkındı ilk zamanlar 37+1 haftalık olduk şükürler olsun.. ☝🤗😍 dönmezse sezaryen dedi.
Emirpasam Unalcagla yanlız size tavsiyem ilk doğumunuzsa ve hiç bir problem yoksa 40 haftayı beklemeniz. Çünkü makat geliş bebek oranı %3 doğum yaklaştıkça dönen bile var . Ben şuan ilk sezeryan olmasına rağmen çok istedim normal doğum olmasını bence heelr anne yaşamalı.
Seymamurduk Zeynep26 benim de o hafta makat gelişti 33. Hafta dönmüştü 34. Haftada tekrar makat geliş olmustu önemli olan kanala girmiş olması dedi doktor kanala girmediği sürece sürekli dönebilir dedi. Yalnız Doğum zamanı Sancıyla dönüp kanala giren de olabiliyormuş.
deletedmom6295 Zeynep26 daha çok döner buncağızlar😀 30. haftada baş gelişti 32 de makata döndü zaten içerde de fıldırık gibi hareketleri hiç şaşırmadım yani. 36 ya kadar dönmezse endişelenmek lazım
Buskat Zeynep26 benim de aynı şekilde 32 de makat gelişti. 34 e kadar dönüyorlar genelde dedi doktor. İnşallah dönerler