caglaaakk22 37+4 günlükken sezaryenle doğum yapacağım fakat biraz tereddütlerim var bebek sağlıklı doğar mı kuvöze alınır mı ? 37 haftalıkken doğum yapıp bebeğin sağlığıyla ilgili sıkıntı yaşayan var mı
kahvesever__ caglaaakk22 37+2 erken bir doğum değil ki niye korkuyorsunuz Ben 37+2 de doğum yaptım bebeğim gayet sağlıklıydı ve küveze fallan girmedi 🌺
Tubaut caglaaakk22 37 yi doldurmuşsunuz 38. Haftadasınız artık zamanında doğum artık sizinki merak etmeyin 34 de doğum yaptım bir sıkıntı yaşamadık
Hallerimvarbenim caglaaakk22 37+4 ye oğlumu sezeryanla dünyaya getirdim 3145 kilo olarak doğdu bir sağlık problemimiz yoktu yarım saat kadar oksijen verildi sadece odamıza geldi sonra ☺️
Zlll Dün bir arkadaşım normal doğum yaptı çocuğu sağlıklı ve haftasına göre de kiloluydu bence ☺️ dualar seninle gönlünü ferah tut..
Ozlem77 Zlll ben yaptm kaldı ki gelişimi 1 ay geriden geliyordu Gayet sağlıklı doğdu maşallah küvez e o haliyle girmedi kan uyuşmazlığı çoktı sarılık oldu ama şükür toparlanır Allah’ın izniyle
Beturi Kızım 37 haftalık doğdu sancım başlamıştı ters olduğu için hemen sezaryene alındım hiçbir sıkıntısı yoktu çok şükür
Opecert 37+0 dan itibaren 38.haftanın icine girmiş oluyor zamanı dolmuş herhangi bir problem olmaz merak etmeyin 36 da dogsa bile bir kaç saat sanıyorm küvöz ihtyacı oluyor o kadar .Allah büyük gelişimi tamamlanmış ama korkunz olmasın
caglaaakk22 Hepinize Çok teşekkür ederim kızlar içimi rahatlattınız 🙏🏻🥰 bize dua edin olur mu 14 mayısta doğuma gireceğiz inşallah 🙏🏻