Zeynep04 Kızlar 17 haftalık gebeyim . Yarım saat önce oturacakken çamaşırımda ıslaklık hissetim bildiğiniz su aniden boşaldı. Aşırı değil ama ıslattı yani. Şaşırdım kaldım ne yapabilirim bu durumda anlamadım. Bugün gidecektim doktora erken mi gitsem
cihaninannesi Zeynep04 Acaba idrarınızı su sanmış olabilir misiniz ? Çünkü su gelince durmuyor diyorlar ama en kısa zamanda tedbir amaçlı hastaneye gitmelisiniz
Zeynep04 nino033 ultrasondan anlayabiliyorlar mı suyunu internetten baktım rahimden su alıp bakıyorlarmış falan yazıyordu
mimaranne06 Zeynep04 Benim suyum geldi pet koydular su çıktı. 2 gün sonra da hamilelik testi gibi bir test verdim durmuştu suyum. İhmal etmeyin
busekandemirr Zeynep04 amnisure testi yapıyorlar. korona testindeki çubuğu düşün daha uzunu vajinadan sürüntü alıp test yapıyorlar pozitifse amniyotik sıvı olduğunu gösteriyor
Servikal Zeynep04 doktor bakınca anlamıyor test yapması lazım diğer gebeliğimde beş gün hastanede yattık anlamadı suyun gittiğini enfeksiyonumu artıyordu en son aklına gelip test yaptı doktor öyle anladı
ikiminiskoala mimaranne06 yaa nasıl durdu maşallah benim hala sızıntı damla damla oluyor tam negatife dönmedi hastanede yattım 1 hafta. Şartlı çıkarttı doktor ev yakın diye evde de 10 gün yatıcam. Öneriniz var mı?
ikiminiskoala Zeynep04 1 hafta önce benim de öyle oldu önlem amaçlı doktoru aradım hemen gel dedi bi gittim ki bebeklerdenmiş. Test yapıyor ordan netleşiyor. Ayakta kalmayın ve dik oturmayın kaykılarak oturun rahime baskı olmasın. inşallah değildir tabii ama öyleyse de sadece yatış antibiyotik ve bol sıvı tüketimi veriyor.
ikiminiskoala Zeynep04 aşağıdan sıvı örneği alıp hamilelik testi gibi bişeye damlatıyor. Pozitifse bebeklerden diyo 10 15 dkda sonuç çıkıyor hemen. Acısız bişey hiç tedirgin olmayın
mimaranne06 ikiminiskoala Bana pruloton ve ciğer gelişitirici vuruldu aynı gün. Antibiyotik başlayınca durdu. Hiç kalkmadım yerimden. Doktorum bebek fitili yazdı lavaboda zorlanmıyım diye.5. Günde durmuştu hissediyorsun zaten durduğunu. Ama antibiyotiği 15 gün boyunca kullandım. 33+3 de gelmişti suyum bugün 37+0 olduk çok şükür. İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza🌸