S_A21 39+5 haftalık hamileyim ama doğuma yönelik hiç bir belirtim yok normal mi hastaneye gitmem gerekir mi yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Kahyaasena S_A21 39 da yım bende benimde hiç bir belirtim yok çatı muayenesi ve doğum şeklim bile belli degil pazartesi kontrol e gidicem gene iki haftadir çağırıyor lar
Biranneningunlugu S_A21 benim açılmam var arada gelip giden düzensiz sancılar var ama bebeğin gelesi yok 😄 ve kanala giremedi 26dan beri baş aşağı durmasına rağmen yürüyüşe hurmaya rağmen
sevda_yldrm S_A21 bende 39 olmama bı gün var ama tık yok sadece içimin çok karışık olduğunu hissediyorum cumartesi muaneye gidicem bakalim
bdh hahaha ben de aynıyım 😂 bebek hareketleri, suyu iyiyse bir sıkıntı yok dedi doktor. ama gelmezse 17’sinde yatışım olacak
S_A21 Kahyaasena bana çatı muayenesi yapılmadan normal doğum yapabilirsin demişti doktor bayramdan önce bende bir daha gitmedim hastaneye şimdi hiç bir belirti olmayınca korkuyor insan
Seyma-35 @Kahyaasena banada bende 39+1 im ve çatı muayenesi dahi yapılmadı sadece söylenen günde 1 saat yürüyüş bebek yukarda dedi 6 gün içinde nasıl olacak o anlamış değilim
elifcicek_07 39+5 bende bugün hiç bir belirtim yok tarçın deneyeceğim bugün çok övülmüş suni den be sezaryenden çok korkuyorum
Minaa1234 39+5 im bende herhangi bir belirti yok cumartesi muayenem var olmazsa pazartesi suni sancı dedi doktorum ama çok kararsızım beklemeli miyim biraz daha