Badem16 17 haftalık hamileyim 50 kilodan 53 kilo oldum ve göbeğim oldukça az ama 2li tarama falan yapıldı bi sorun yok dendi sizce az kilo mu almışım siz 17 haftalıken kaç kilo almıştınız
tazemommyy Badem16 17. haftadayım tam şu ana kadar bulantıdan kusmadan 5 kilo verdim dün randevum vardı senin kilo vermen önemli değil bebeğin besleniyor dedi gayet iyi boyu kilosu bir sıkıntı yok şükür 🌸
Tugraseda Badem16 şu haftaya kadar aldığınız kilo gayet normal, hatta kusmaktan iştahsızlıktan kilo veren annelerde var buda cok normal. Ben 19+4deyim 1 bucuk kilo aldım. Zaten bi dönem sonra hızlanıcak kilo alımımız dikkat etmek lazım
Stella55 18+2 deyim 2 kilo vermiştim, şimdi onları geri aldım nötr şekilde devam ediyoruz bakalım hedefim 20 ye kadar almamak ama göklerden gelen bir karar varsa yapacak bi şey yok 😃
Linaa90 Badem16 ben de senin gibiyim canım 51 el hamile kaldım 54 oldum bazen sabah aç karnına 53 küsür çıkıyorum bundurumda önemli olan bebeğim kilosu 15 haftalıkkken 114 gr gelmişti bebek de normal dedi
GozdeA Ben ilk 5 ayda 10 kilo aldım sonra kilo almam durdu şimdi 36 haftalık bebek hızlı büyümeye başladığı için son 4 haftada 1.5 kilo aldm bu senin bunyeble alakalı önemli olan bebişin beslenmesi 😊♥️