Berivan6749 Kızlar yaklaşık 3 4 gündür nefes darlığı çekiyorum herhangi bir rahatsızlığım yok (Astım vs gibi) Sağlık okuyan kız kardeşim abla bebek baskı yapıyor ciğerlerine o yüzden dedi benim gibi olanınız var mı?
Birogretmenn Berivan6749 evet benim de öyleydi çok normal sonradan rahatladım biraz daha şu an 33.haftadayım daha iyiyim
Papatyaamm90 Berivan6749 bende öyle düşünüyordum ama troidim yükselmiş ondan nefes darlığı yaşamıştım . Tahlil verin derim
Lur-2006 Berivan6749 benim de öyle bebek resmen ciğerlerine yatiyor gibi hissediyorum anlık sonra geçiyor
Anonim3447 Berivan6749 sabaha kadar uyuyamıyorum benimde öyle onun dışında bir yerde toplanıyor resmen batıyor
Berivan6749 Lur-2006 Benim geceden sabaha kadar sürüyor doğum temmuzun ortaları gibi diyor doktor dayanmaya çalışıyorum
Berivan6749 Anonim3447 Bende uyuyamıyorum güneş doğar doğmaz balkona çıkıyorum sanki odamda boğuluyorum doktora gittim normal dedi kilosu bir hafta ilerde
deryabade Biz de 29 haftalık olduk , 1 haftadır aynı şeyi yaşıyorum. Birden nefes darlığı oluyor . Nefes alamıyorum sanki.
Berivan6749 Anonim3447 Sizinde gayet iyi kilosu bol bol muz tüketiyorum ve sabahları mutlaka kahvaltıda kaşar peyniri yiyorum
Yasemin__ Berivan6749 hemde nasıl canım seninki erken başlamış bende iki hafta oldu böyle olalı şuan 34+3 olduk ama bazen sanki hiç nefes alamicak gibi oluyorum bende hemşire yengem var ona sormuştum o da öyle dedi bide ödem falan oluşunca öyle olur demişti ayaklarini soğuk suyla yıkayıp günlük yürüyüş yap demişti dene istersen ödemin varsa
Maras46konya-00 18 e girdim nefesim daralıyor yemek bile yerken bile daralıyor yemek yiyemiyorum napacamı şaşırdım 😞😞