000 Aleysa benim var sürekli her sabah başlıyor şuan bile var geçmiyor neden oluyor bilmiyorum çok kötü birşey
edadm Aleysa aynı ilerliyoruz karın ağrım yok canım kişiden kişiye değişiyor sanırım. bazen aşırı gaz oluyor ondan ağrıyor onun dışında hiç yok
Minaesra Aleysa evet hemde nasıl.. hele yürürken kasılma oluyordu ama gayet normal. Eğer hiç hiç geçmiyor sürekli şiddetli ağrı oluyorsa doktora gidin fakat ara ara giriyorsa rahmin büyümesinden kaynaklı ağrıyor.
BurcuArya35 Aleysa 15+3 haftalığim ara ara kısa süreli kasik ağrılarım oluyor fakat gaz sıkışması oluyor tek taraflı inanılmaz canm yanıyor progestan fitil ve proluton iğne vuruluyorum onların etkisi varmi bilmiyorum
Ulvana 000 doktor ne söylüyor bebeye baka biliyormu iyi göre biliyormu? Ben azeriyim burda doktor bakınca bebek çok rahatsız ağrınmı var diyor ve bizde bunu tonus adı veriliyor onun için şam var bağırsak yoluna koyuyoruz geçiyor
Minik-ve-annesi @000 su içiyor musun? Ben 12+5 hamileyim su içen biri değilim ve karın agrm beni acile kadar götürdü tahlil yapıldı vücudum susuz kaldığı icinmis
000 Ulvana benim doktorum ilgisiz gibi değiştiricem doktorumu özelde vitamin verdiler mesela benim kendi doktorum bana hicbirsey vermedi 17.haftaya giricem doğru düzgün ilgilenmiyor bile
Aysegul57 Aleysa 14+3 bende sabahları oluyor genelde basende akşamları ufak sancılar ama normal ilerliyoruz