Ayfer33 Mersin’de ve diğer illerde. Özel hastanede sigortalı sigortasız. Sezaryan ve normal prenses doğum ücretleri hakinda bilgisi olan varmı kizlar
YuvarlanamayanPaanda Ayfer33 ben Kayserideyim 2021 de 1.500 e dogım yaptım özelde şimdi 12.500 olmuş 3 ay önce ki en uygun hastaneydi 20.000 30.000 arası bile oluyor en güzeli şehir hastanesiymiş
Mustafayigitvebeytugannesi YuvarlanamayanPaanda Merhaba canım bende kayserideyim ve 2018 yılında doktorum medicaldeydi 2.500 doğum yaptım. 2021 yılında yine aynı doktora medicalde 5500 doğum yaptım ama şuan doktorum Erciyes hastanesine geçmiş orda da doğuma 12 ile 15 bin arası dediler üçüncüyu şehir Hastanesi’nde doğum yaptım 26 gün önce 😊
YuvarlanamayanPaanda Ayfer33 neler neler iki doğumum özelde oldu ama şimdi hamile olursam şehir hastanesinde yapacagıö
Mine-1 Ozcnnn ayyy Allahım kurtarsın inşallah rabbim kolaylık versin bir avazda kurtul inşallah 🙏🏻 Doğumda yapılan dualar geri çevrilmeden kabul olurmuş öyle duymuştum olur da aklına gelirse bizlere de dua et olur muuu 🥺🥺
GizemKadirr Denizli özel hastane normal sezeryan 9 bin. Dr um özel muayenehanesi olan dr. Anlaşmalı hastaneyle bu fiyat veriyor. Bir baska hastanede 12 bine de var
TuqbaArslan Normal sezeryan yada epidural fark etmiyor hepsi 18 bin şuan için. Ama 3 ay var doğuma fiyatı artmayacağının garantisi yok malesef . İzmir…
YuvarlanamayanPaanda Ayfer33 yok kız bilmiyorum belki benim memleket öyle eskiden doğım evi vardı lanet bir yerdi ama şehir hastanede özelden de güzel eltilerim görümcem falan orda yaptı dedim boşa özele gitmişim ben
Papatyaamm90 Ayfer33 evet sizde mi Tarsus dasınız doktorumuz cok iyi ve surekli hastası oldugum icin 7 bin hastası olmayanlara 8 dedi