Beyzasrkya22 17 haftalık gebeyim bebegi hissetmemek daha normal mi siz ne zaman hissetmeye başladınız
tazemommyy Beyzasrkya22 bende 17 haftalık hamileyim hissetmiyorum doktorum dün daha bir ayı var net hissetmen için dedi
ebruuu- Beyzasrkya22 benim de 18. Hafta ilk gebeliğim ben de henüz hissetmiyorum çok endişe etmeyin daha erken ilk gebelikte geç hissediliyormuş 😊
Zeyzey055 Ilk gebelikte normal canim kişiden kişiye karin yapısına göre de farklılık gosterebiliyor merak etme.20 den sonra görürsün neler olduğunu 🤭🤭
Tugraseda Benim ikinci gebeliğim olmasına rağmen 19+4deyim hala aa evet bunlar kesin bebek hareketidir diyemiyorum hayal meyal cok belli belirsiz
Eflinnisa Beyzasrkya22 ilk hamileliğimde 20 haftalık hissettim şuan 2. Hamileliğim 14 hafta olmadan hissettim
SevgiKNGR Bende tam bu soruyu sormak için girdim siteye. 18+0 olduk bende hissetmiyorum sadece bazen bir şey ¾ saniye kadar basıyor gibi oluyor karnıma sert bir şey hissediyorum bu kadar:) Zaman lazım sanırım daha
Seydaa- SevgiKNGR Bende aynı şekilde hissetmiyorum sanki hamile değil Gibiyim sizde de aynı his var mı panik oluyorum bazen doktora mı gitsem diye :)
SevgiKNGR Seydaa- yaa tüm anneler aynıyız suan daha iyi anlıyorum 😂 sabah uyandım dedim kendi kendime ya yaşıyor mu acaba hiç hamile gibi değilim şuan hissetmiyorum falan
Hizligonzales Beyzasrkya22 cok normal ilk gebeligimde 19 da hissetmistim ama 1 gun hissedip 3gun hissetmiyordum 25ten sonra duzene girdi bundada 18 haftaligim 2gun once hissettim 1kere baska yok yani 21 22ye kadar normal korkmayin
2prensesannesiiii Beyzasrkya22 hani bu hafta da hissetmekte normal hissetmemekte normal 🥰 17 18 haftalarım arası hissettim ben ama hissetmemekte gayet normal bi durum ve 1 gün hissedip 3 4 gün hissetmezdim hareket çok düzenli değildi 20 haftamdan sonra her gün hissetmeye başlamıştım
09-11-22 Ben 16 da hissettim ilk şuan 26 olduk maşallah yaramaz kızım çok fena ama herkeste değişiyor tabiki normal yani