Egelikiz Kızlar galiba ben dün yerleşme kanaması gördüm adetime 1 gün kala bugün adet günüm bugün test yapsam cıkarmı 😉
myangelson Egelikiz bittikten yaklaşık 6-7 gün sonra pozitif görülebilir kaset test ile diye biliyorum erken gebelik ile çıkar mı bilmiyorum
casper12 Egelikiz yanlıs yönlendırmım de yerlesme kanaması ztn gebelıgın 6. 7. haftalarında oluyor biliyorum yani gebelıgı ögrenmıs olmanız gerekır .
262223-- Egelikiz ben tam adet günü yerleşme kanaması geçirdim kahverengi kanamaydi 3 gün sürdü 1.2 Damla şeklinde çok az ama 😂aklıma yerleşme kanaması olduğum gelmedi 4. Gün test yaptım net bir şekilde çıktı sabahına kan vermeye gitim beta 5 .gün 860 çıkmıştı
Egelikiz 262223-- Benimde sadece dün geldi canım damla şekilde cook az ilk defa gördüm hayatımda ayyy meraktan catlicem 😍😍
Aslan10 Egelikiz ben 3 haftalık yaşadım kanamadan 2 gün sonra tezt yaptım pozitif çıktı kan verdim 231 hcg yle hamileydim 1 2 gün bekleyin test için kan verecekseniz kanda hemen çıkar bekelmenize gerek yok
Egelikiz Aslan10 Ben yurtdışındayım canım burda hemen kan testi yapmıyorlar malesef Türkiye’de olsaydım koşa koşa giderdim 😍😍
Egelikiz Aslan10 Meraktan yaptim canim ama cikmadi dedigin gibi beklicem 1 gün daha 😂😂InsaAllah cikar 🤲🏻❤️❤️
Egelikiz Çok sağolun kızlar insaAllah mucizem benimledir Dua edin benim içinde Rabbim bana ve bu forumdaki bekleyen herkese o güzel müjdeli haberi almayı nasip etsin 🤲🏻❤️❤️ Hamile olanlarada bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin 🤲🏻❤️❤️
sfnr0 Mineberat normalde adet gününden 7 gün sonra bakılması gerekiyor zaten. Bence olabilir neden olmasın.
Gamzegll Egelikiz ben yerleşme kanamamı 4 haftalıkken gördüm keseyi görmüştüm eğer yerleşme kanaması ise kesin çıkar bu bebek var demek çünkü
Egelikiz Mineberat Sendede mi oldu canim 😉 belki daha erkendir bi kac gün sonra yeniden yap bakalim kan verme imkanin varsa kan verirsin benim malesef Öyle bi imkanim yok pozitifi görmeden 😔😔InsaAllah görürüz pozitifi 🤲🏻❤️❤️
annesinin_kelebekleri Egelikiz bende adetim geldi sandım dün ama bu gün bisey yok acaba yerleşme kanaması mi diye kafayı yemek üzereyim, hakkımızda hayırlısı inşallah iyi haberler alırız, 6 gün sonra test yapmayı düşünüyorum çünkü negatif görmekten çok yoruldum
Egelikiz annesinin_kelebekleri Anladım canım öyle yaparsın bende bugün çıkar diye bi koşu erken gebelik alıp yaptım ama bişey çıkmadı ya daha yeni yükseliyo hayırlısı insaAllah en kısa zamanda görürüz çift çizgiyi