8828ayse ben oraya bebek hareket etmiyor diye gittim 39+4 . Haftamda doktorum bana hareket etmezse gel demişti beni nst ye bağladılar sancı çıkmadı ultrason la baktılar bişey anlamadılar sonra bana sana 40. Haftaya kadar yatış verecegiz ister kal ister git bebek hareketi yok ama kalp atışı var karar senin diyildi şok oldum dedim eve gitsemde kalsam da sorumluluk kabul ediyor musunuz çünkğ anlamadınız ve üslubunz çok yanlış dedim bana sert bir şekilde hayır biz sorumluluk kabul etmiyorux diyildi sonra biz kendi doktorumuza gittik özel hastaneye gece saat 1 doktorum geldi güzelce bşr muayene etti megerse çocuğun bogazına kordon dolanmış doktorım beni acil sezeryana aldı bunu nasıl fark etmediler diye çok kızdı az daha geç kalsan ölü doğum yapacakmışsın dedi 20 dk bile sürmedi acil ameliyata alındım çocugum doğdu ki suratı mosmor nefes alamamış az daha o doktorlara güvenseydim yatışım yapılsaydı yada eve gitseydim üstünde durmasaydım yavrumdan olacaktım 😡😭 ayrıca ebeleri hemşireleri de hiç iyi değil ben heö özel hem devlet takipliydim yani o kadar umursamaz kendini begenmiş tavırları varki anlatamam ben nst ye baglanmıştım bir kadın geldi doğumu başlamış hemşire nasıl azarlıyır kadın sancı çekiyor agırısı var kadına rahat dur sessiz ol açıklığına bakacsm kadın diyor duramıyorum duracaksın çocuk doğurmayı kolay mı sandın şok olmuştum tâbi ben 2,5 sene evvelisinden bahsediyorum belki şimdi değişmiştir