Sedarslan16 Kızlar merhaba aranızda yeniyim 2 yıllık evliyim hiç bir şekilde gebelik olmadı . Hsg çekildi sağ tüpüm kapalı ve maalesef pcos kistlerim var doktor klomene başlattı bu şekilde olup hamile kalan var mı ? ### ###
Melisayyy Sedarslan16 klomenin faydasıni göremedim ama femare ve klomeni aynı anda kullanınca faydası olmustu
Mine9166 Sedarslan16 ben klomen kullandim bazılarında işe yarıyor ama bende yaramadı. Femara kullanarak gebe kaldım bende de pcos var.
elifsen klomen pcos olanlarda kiste sebep olabiliyor diye doktorum bana femara verdi. adetin 5.günü başladım, günde iki kez 5 gün kullandım. yanında inositol de kullnadım. şu an hamileyim
Sedarslan16 elifsen inositol bende kullanıyorum cuma günü kontrole gidicem eğer doktor istediği gibi sonuç alamazsa ilacı değiştirecekmiş
Yarennasal elifsen doktor bir yumurtalığımda hafif pkos gördü amh 9.88 çıktı pazartesi kontrolüm var sizce banada klomen verir mi
elifsen Sedarslan16 doktorlar klomene sürekli şans verip sonra vaz geçip femaraya dönüyor. inşallah olumlu sonuç alırnız
elifsen Yarennasal pcos kesin var sizde amh 5 üstü çünkü. femara isteyin klomen rahim inceltebiliyor ve kiste sebep olabiliyormuş.