Melo-fndkc Bebişler yalancı sancılar kaçıncı haftadan itibaren başlyor? Bazen keskin bi sancı giriyor ama vajinama doğru onlar bebişimin baskısından mı yoksa yalancı sancı dedikleri şey o mu? 🥴
cokkasmabeabi Melo-fndkc bebeğin baskisindandir o. Yalancı sancı adet sancısı gibiydi benim 36 gibi başladı 37de doğurdum zaten. Kızda hiç sancım olmamıştı
Beyhanturgut Ben 37+5 haftaligim hala var bebek baskı yaptığı için oluyor sancı deil doktorum dinlen uzan demişti
Allahvargamyok Melo-fndkc belimden kasıklarıma vuran bi agriydi doktor baktı yalancı sancı var dedi ama o zaman çok yoğun degildi şimdi 34 olduk çok şiddetli oluyor karnimda toplanma hisside oluşmaya başladı 🤷♀️😊
Fatmamehmetyusuf Melo-fndkc uzaninca geçer düzensizdir gerçek sancı gittikçe şiddetli olur ve azalmaz duramazsin zaten yerinde
Melo-fndkc Allahvargamyok o toplanma bende de oluyor. Sadece bi yeri top gibi sertleşiyor rahatsız bi hissi var ama sanki sancı falan yok gibi. Of anlayamadım 😅
queenmerve Ya bu yalancı sancı dedikleri belden kasıklara vuran bebişin toplanıp sertleşip baskı ağrı hissine mi deniyor??? 36 haftalığım benimki özellikle yukarı yukarı toplanıyor sanki nedir bu bilen tecrübeli arkadaşlar???
melolo33 35 haftalığım adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor vajinamda da bazen bıçak saplanması gibi oluyor adetliyken hissettiğim şeylere benziyor yalancı sancı mi acaba ki