Kozlar konunun başlığını ne yazacağımı şaşırdım ama danışmam gereken bir konu var en son enfeksiyonla alakalı post açmıştım Allah’a şükür geçti fitil sayesinde akıntımda gayet normal ve iyidi şimdi bi kaç gün önce hafiften sancım vardı bizde deikki bi devlete gidelim bakalım özele o kadar para vermeyelim sancımda çok hafif devlet ve özel aşırı farklı ikisinde farklı şeyler söylüyor biz bi gittik ultrasonla baktı Plesantan yaşlanıyor niye doktora gitmiyorsun bilmem ne bi azar yedim ondan sonra çatala çıkardı açıklık 2 cm olmuş ben şok doktoruna git seni doğurtsun dedi rahim ağzımda yumuşamış bende tamam dedim neyseki iki gün önce özele gitmiştim doktorum bana ciğer geliştirici verdi 2 doz yapmıştık iğnemi ondan sonra biz kalktık çıktık ben 2 gün sonra kendi doktoruma gitmek istedim açıklık beni korkuttu çünkü nişan su falan gelmesi lazımmış tabi benim bu sırada 2 gün önce nişanım geldi bende şaşırdım bu ne diye sonra doktoruma gittik açılman var nişan gelmiş bol bol yürü sıcak duş al ve hafif şeyler ye dedi 2 gün içinde gelir bebeğin dedi 2.500 gram çok rahat ve hızlı doğurursun dedi ama gel görki benim sancım hep regl sancısı gibi ölfürmeyen ağrılarım var şimdi kızlar suyumun gelmesini ve sancılarımın şiddetini bekliyorum ama ya benim açıklık ilerliyorsa yapısal olarak acı eşiğim yüksekse belkide suyum doğumda patlıcaksa ben açıklığında anlamam doktoruma gideyimmi sizce tekrar sancı çekeceğimi pek sanmıyorum direncim kuvvetli ama hala bekliyorum gidiyimmi bekliyimmi lütfen yazarmışsınız ❣️❣️❣️❣️