yenianneguney Deryaa00 ben bu şikayet yüzünden gittim 26. Haftamda riskli gebelik dedi progestan verdi kasılmalar erken doğum belirtisi dedi sakın panik olup stres yapmayın doktora muhakkak görünün fazla da yormayın kendinizi gidene kadar
Nurin34 Deryaa00 canım bu haftalarda bendede vardı doktor bebeğin makat duruşta poposuyla kasığına oturmuş dedi bi süre devam etti kasılmada eşlik etmeye başlayınca magnezyum verdi sonra rahatladım baya azaldı
anneolmakzoramagulusuyeter_ Deryaa00 ben bugün sordum 28 hafta hızlı yürümekten Kasım ağrısı olur mu dedim olur dedi sen gebesin niye hızlı yürüyorsun falan dedi dikkat et dedi
naz_ozz Deryaa00 bende çok var gebeliğimin başından beri var 24+1 oldum ve hala var magnezyum verdi ama aynı
Deletedmom_43 Deryaa00 Ayakta uzun süre durunca ve çok yürüyüp iş yapınca olabiliyor. İstirahat edin ve kendinizi fazla yormayın.
Nurin34 Deryaa00 tamamen pozisyonla alakalı durum canım korkma rahatlaman icin magnezyum takviyesi verecektir doktorun vermiyorsa sen iste çünkü kasılmalarda eşlik ederse daha cok rahatsız olursun