Gizemliiiiiii o hiç belli olmaz ben 3 gün çekmişim haberim yoktu hep şey diyordum çocuk artık ağırlaştı belim ağrıyor dedim ilk gün 2 gün anestezi günü almaya gitmiştim hastanede hem belden hem alttan vurmaya başladı dedim herelde kabız oldum 2 gün gecesi uykumdan uyandım sanki tuvaletim varmış gibiydi büyük tuvaletten bahsediyorum lavaboya gittim bişey yok sabah 6 civarı herkesi uyandırdım bana masaj yapın tuvalete çıkıyım dedim herkes bi anda evi temizlemeye başladı yok yine anlamadım hahahah sonra tuvalet gittim komşu geldi o an nişanım gelmişti kahverengi kalın akıntı demedim kimseye normalde kanaması olan insandım sonra komşuya dedim oda suqat çek dedi yürüdükçe geçiyordu hadi dedim mezarlığa o gün kandildi kavga dövüş gittik herkes bana bakıyor ama otobüste falan morarmışım hissetmiyorum 😂
Ondan sonra orda yengem vardı evine gittim derin bi uyku çektim saat 1 bucuk civarı bişey uyandırdı aha dedim tuvaletimi yapcam gittim su falan gelmedi direk kanamam oldu sakın korkmayın böyle olursa diye diyorum ben çok korktum zorladım galiba cocugu kaybettim sandım hemen hastaneye gittik 10 cm açılmayla sezeryana alındım yoksa tuvalete doğuruyordum belirtilerim böyleydi benim sizin 6 günde sürer 1 saat içinde de olabilir