Dün gece suyum geldi sandık acile geldim 1 cm açıklık varmış su gelmemiş dendi sabah doktorum acilden giriş yap gel demişti girdim muayne etti 2 cm açıklık suyun sınırda dedi sezeryana alıcam dedi ama ben normale odaklandığımdan sezeryan mı dedim evet dedi neyse üstümü giyinirken içerden doktor bi suniyi deneyelim en ufak endişelenirsem sezeryana alırım dedi tamam dedim yatış verdi ben şok 40+1 olmuştum bu arada 😂sabırsızlanıyordum ama bugün olacağını da beklemiyordum neyse odaya çıktım devlet olduğu için tek girdim kayınvalidemle eşim kapıdalardı eşim hastane de çalışıyordu ara sora çıkıp görüyordum onları ilgi alaka çok güzeldi neyse ebe suniyi verdi bana saat 10 da sabah 11 45 de arttı ama dayanılmayacak gibi değildi yaparım ya diyorum gelen giden kontrol ediyo bu arada herkes normal yaparsın yumuşaklık var diyodu hiç sesim çıkmadı bu arada bitane Kadın ortalığı inletti hep dua ediyordum oradakilere hamilelere neyse ben çok yatmadım arada bi kalkıp yürüdüm saat 5 den sonra benim sancılar arttı ebe bi baktı 5 cm ikinci gelişinde 6 olunca fitili çıkardı sonrası çok hızlı gelişti mi geldi 9 cm oha dedi ıkın ben olmasam da ağrı olduğunda dedi aynen öyle yaptım birde nefes çok önemli 5 6 defa ıkındım bi doktor bi ebe elini sokuyodu bitane hemşire de üstümde karnıma bastırıyordu ben doğum için ipek kirpik yaptırmıştım üstümdeki hemşire kirpiklerin çok güzel diyo ama ben kıpkırmızıyım ıkınmaktan kirpik falan umrumda değil 😂neyse ebe son okunmamda kesi atıp uyuşturdu be başlı çıktı bebeğimin Allahım nası rahatladım yanımda onu izledim giyinirken ebe bana karnını ovala eşi çıksın dedi öyle yaptım 5 dk sürmeden eşi de çıktı çok kan pıhtısı da çıktı benden içten 2 dikiş dışarı baya attı sormadım şuan da sadece dikişlerim ağrıyor kanamam var onun dışında çok şükür geçti gitti allahım herkesin yardımcısı olsun sormak istediğiniz bişe varsa sorabilirsiniz 🥰09.05.2023