naz_ozz Kızlar 24+1 haftadayız bugün sürekli kalbime ara ara sızı giriyor böyle bir durum yaşayan var mı?
Bbkk naz_ozz acaba kanınız falan mı düşük eğer kan düşüklüğü varsa kalp de çarpıntı sızı falan oluşuyor
birgaripana_ naz_ozz bende 17 haftaligim bendede oluyor sol tarafa cok yatiyirum o yuzden diye dusundum. Bilemiyorum.
HumaBetul342 naz_ozz bende o haftalarda yaşadım 30lu haftalara kadar ara sıra girip çıkıyordu sizi ama kalp ikinkati çalıştığı için bebekte içerde buyudugunden normal karşılanıyor zaten testlerinizde güzel çıkmış stres olup kendinize ve bebeğinize zarar vermeyin 🤗 hepsi kalbin bebeğe ve sana iki kat fazla çalışmasından kaynaklı
naz_ozz @“Bbkk”#p2771750527 nisanda kan verdim en son hct 37-47 arası benim 34,9 çıkmış hgb 12-16 arası benim 11.5 çıkmış doktor bir şey demedi sonuçlar temiz çıkmış dedi yarın şeker yüklemem var gidince sorayım
naz_ozz birgaripana_ Benim ilk defa bugün oldu sızı giriyor çıkıyor sonra düzeliyor 1 kaç saat sonra tekrarlıyo
naz_ozz HumaBetul342 Aynen bende öyle düşündüm sonuçta hem onun için hem benim için çalışıyor daha gazla efor sarf işte insan küçük bir şeyde hemen acaba neden böyle diye sormadan edemiyor maalesef 🤭 Çok sağolun yarın şeker yüklemesi var inşallah normal çıkar oda bakalım🫶🏻🫶🏻😍