zeyneepppsultannn Dünden beri burun akıntım vardı bugün iyice arttı öğlen parol içmiştim tekrar içsem bir şey olur mu bir de nane limonun zararı olur mu ve hamilelikte nezle için tavsiyelerinize çok ihtiyacım varr🤧
Taha100111 zeyneepppsultannn doktora git canım bende aynı durumdaydim çok ağır atlatiyordum bağışıklık yükseltici ve öksürük şurubu verdi bitkiseldi hepsi. 3 günde atlattım çok şükür
Mimnice zeyneepppsultannn geçen hafta ben de hastaydım hapşırık öksürük burun akıntısı tıkanıklığı ne ararsan vardı doktor hiç bi ilaç veremedi tek aldığım pastildi 5-6 günde atlattım. Bitki çayı vs hiç bişi kullanmadım. Bol meyve ye bol su iç çok geçmiş olsun 😇
Drnzgn zeyneepppsultannn nane limonu bilmiyorum ama bende şuan gribin ben zencefil limon bal içiyorum zaten internete flan yazıncada sadece o çıkıyor
zeyneepppsultannn Taha100111 ya çok geçmiş olsun canım yarın gitmeyi düşünüyorum da sağlık ocağına mı gitsem bir de bende alerji ve faranjit var ondan mı ki diyorum da
zeyneepppsultannn Mimnice ya çok geçmiş olsun canım evet bende o yüzden ne yapacağıma karar veremedim de bugün de duramazsam mecbur bi giderim artık çok teşekkür ederim canım tamam dikkat edicem inşaAllah
Irmakozcan zeyneepppsultannn canım 2 gün önce dayanamadım ve doktora gittim bana antibiyotik verdi b grubu bir ilaç dedi hamilelikte kullanılabilir bir antibiyotik beni direk ayaklandirdi çok şükür iltihap yapmasi daha kötü bence doktora git evde geçecek gibi değil çünkü mevsim geçişi mahfediyor insanı haliyle hamilelikten dolayı bağışıklığımızda düşük inşallah çabucak atlatırsın 🙏
zeyneepppsultannn Irmakozcan aminnn aminnn canım çok teşekkür ederim evet artık dün akşam bugün gitmeye karar vermiştim ama sağlık ocağına mı gitsem nereye gitsem bilemedim. Aynen çok doğru diyorsun canım hem mevsim geçişi hemde bende alerji ve faranjit var o yüzden de ağır geçiyor sanırım