Aytengedk Deryaa00 kız ne güzel işte yiyebiliyorsun ben 2. Ye hamileyim 2 sinde de hiç birşey yiyemiyorum yersem çıkaracak gibi oluyorum oğlumu doğurdum valla yemeği özlemişim dedim kilo verilir takma yee can bogazdan gelir😂☺️
Aytengedk Deryaa00 tabi 3 ekmek fazla ama normal ekmek yerine herşeyle tam buğday ekmeği yiyebilirsin
Denizegeabioluyor Deryaa00 gunde 3 ekmek yemeye yine az almissin canim bozma morelini dogumdan sonra verirsin 😊
prensesim_66 Deryaa00 bende kendime çok yiyorum diyodum kız ben senin kadar yemediğim halde her gebelikte 20 kilo alıyorum sen çok almamışsın yemene göre 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Deryaa00 ikinci oğluma hamileyken bende öyleydim hıc doymuyodum eşim isteklerime artık yetişemiyordu. Şimdi de oğlum öyle 1.5 yaşında ama doymuyor bir türlü doyuramiyum. 😊
Mustafayigitvebeytugannesi Deryaa00 ne bulsam yiyodum hiç fark etmiyordu canım en çokta geceleri bisküvi meyve suyu içerdim yada cips flan yerdim ama baharatı midemi yakardı 😐 onu da rennie Duo surupla hallederdim 😁
Deryaa00 Mustafayigitvebeytugannesi doğru valla şimdi çayımı demledim yanında olmazsa olmaz eti karamlarimi yiyeyim😃