Nurkoylms Bbkk oo baya iyi gelmis benim 83 cikti da dusuk die kafaya takiyorum doktor ay sonu gel bakalim dedi ama
Bbkk Nurkoylms bana da yüksek bulup ikiz olabilir demişti ki kaldı ben ameliyat geçirdim aralık 25 inde ocağa kadar kanamam sürdü o bölgeden ameliyat olmuştum sonra geçikti reğlm dedim herelde ameliyattan sonra eczanenin ordan geçerken test aldım çift cizgi çıktı öyle öğrendim
Nurkoylms Bbkk yaa anladim canim beni ilk gebeligim degil de bu ilkinde kizim var 3 yasinda besbinlerde cikmisti deger 7 haftalik demisti doktor bunda 83 cok az pskolojimi bozdu iste
Nurkoylms Bbkk amin inslalah canim ya bu kan degeri neye göre cikiyor hic anlamiyorum kiminin bin cikip üc haftalik diolaf kimine 70 80 euc haftalik deniliyo anĺamadjm tekrar kan vermeyi de düşünmüyorum zaten ay sonu doktora gidecegim
Bbkk Nurkoylms betayla haftası anlaşılmaz ultrasonla anlaşılır sizin ilk değeriniz mi 80 ? Yoksa 2 değeriniz mi çünkü ilk değerden 2 gün sonra falan doktor tekrar test istiyor 2 katına çıkmış mı diye
Nurkoylms Bbkk yok bir kere yaptirdim 83 geldi tekrar gel demedi ay sonu ultrasonda bakalim dedj iste
Bbkk Nurkoylms açıkcası fazla uğraşmak istememiş isterseniz başka doktora gidin çünkü yükselmişmi ona bakması gerekiyor yada siz gidin kan verin o sonuçla doktora gidin
minik-anne2323 Nurkoylms evet 7 haftalıkken duymuştum beta değeriniz 2 günde bir kan vererek anlaşılıyor şimdi ben ne desem yalan olur ama ne zaman verdiyseniz 2 gün bekleyip verin ona göre belli olur iyi mi değil mi inşallah iyidir
hsizyl Nurkoylms ben ilk oglumda beta hcg 53 tü 7+2 de kalp atışını duymuştum . Bu2. Hamileligim bunda 818 di bakalım ne zaman duyacagim 😂
hsizyl Nurkoylms evt2 gunde bir acilde kan vermeye gitmistik artis yaridan fazla olmasi gerekiyor demisti doktor