Elif-kurt25 Tusemciiim he valla bende kız is an kime inanacak şaşırıyor 😂 gelsinde atarım buraya bakarsın fiyatında uygun olunca şaşırdım 😂
Ebrumelek16 Tusemciiim yok yok bizzat dükkanına gittim kaç defa gayet güzel ürünleri merak etmeyin ☺️ Oturduğum yere çok yakın
Elif-kurt25 Ebrumelek16 ay valla rabbim razı olsun siz benim içimi rahatlattınız ya rabbimde sizi her konuda rahatlatsın ❤️
Ebrumelek16 Elif-kurt25 ne demek Allah sizdende razı olsun bu güzel duanız için yardımcı olabildiysem ne mutlu ☺️
Tusemciiim Elif-kurt25 kan şekerim tansiyon falan uçtu gitti bi anda sıcak bastı beni Allah ne yapmasın seni ya djjfbfnfnhf
Tusemciiim Elif-kurt25 kız benim 13 günüm var doğumuma suyum muyum gelecekti neredeyse daha hastane çantamın yarısı hazır değil gdhdhdhhd
Elif-kurt25 Tusemciiim hahahah iyi bari benim daha iki ayim var dur durduğun yerde sebep olmiyak birbirimize 😂😂😂
Maya2022 Elif-kurt25 Amin canım ama rahat ol birsey yok 3 sene önce yaptirdim ben hatta hamileyim suan gidip yerinde konuşmayı düşünüyorum