Cerkes6019 6 haftalık hamileyim ama sarı mı kahverengi mi bir akıntı oluyor günde belki 2 kere görüyorum en fazla korkmalımıyım yerleşme kanaması yaşadım doktor tüm degerlerimin normal oldugunu söylemişti şimdi anlam vermedim
Dmltlg50 Cerkes6019 bende 6 haftalik hamileyim bildiğin kırmızı lekelenme yaşıyorum ara ara kahverengi de oluyo dr çok normal hamilesin yerleşme olur rahim büyüdüğü için olur dedi gonderdi
Sermec27 Cerkes6019 merhaba 4+4 haftalık hamileyim 4 gündür ara ara kahverengi leke geliyor değerim 4 gün önce 278 ti bugün yine kan verdim sonucu yarın alacağım daha kese gozukmedigi için bir şey yapılmıyor günde 3 kez progestan kullanıyorum sizin kahverengi leke ne kadar sürmüştü acaba
dilay_06 Cerkes6019 16-17. Haftaya kadar yaşadım aşırı olmadıpı sürece korkmaya gerek yok şu an 33. Haftadayım stres yapma yeter
Yazgulu62 Normal olur mu kahve beklemıs kan oluyo ama doktora soleyınce devam edıyo dıye progestan verıyo benımde oyle olmustu hala kullanıyorım hatta
Dmltlg50 Yazgulu62 ben progestan kullanıyorum igne hergun ama kesede rahimde bosey yok dedi normal dedi
Cerkes6019 Sermec27 benim neredeyse 20 yakın sürdü sonra beni kötü yapınca doktora gitmeden 3 gün önce bıraktım bugun doktorumla görüştüm sıkıntı yok kullanma dedi bana lekelenmem geçti şükür inşallah tekrar Olmaz sizin daha yeni yerleşmede olabilir
Sermec27 Cerkes6019 ne güzel maasallah darısı başıma benim bugün gelmedi gibi ama bakalım değerim de şükür yükselmiş 1592 olmuş inşallah sonu da güzel olur 🥰
Cerkes6019 Sermec27 bebek büyüdükçe seninde gelmez ilerleyen zamanlarda saglıcakla kucagımıza almayı nasip etsin rabbim 🥰🥰
Cerkes6019 Sermec27 inşallah canım bende sana yazdım gelmiyor diye bugun tekrar gördüm ama takılmıyorum ya bebek iyiyse gelsede sorun degil doktorum tekrar kullan falan demedi ben yarım bıraktığım halde progestanı
Sermec27 Cerkes6019 hayırlısı olsun inşallah sağ salim alırız kucaklarimiza evlatlarımızı ben kullanıyorum progestan leke gelmese bile ikinci oğlumda doğuma kadar kullanmıştım progestan