nrkrkc Kızlar merhaba 23 haftam bitmek üzere. Devlette ayrıntılı ultrasona girdim ama tam istediğim gibi olmadı renkli de görmek istiyorum. Samsun’da fiyatını bildiğiniz yerler nereler, öneriniz nedir? 😊
AsyaLina55 nrkrkc tuğba bayrak uluışık 1200 du gayet de ilgilendi ugrasti yni bayagi bebis gostermedi kndini gezdirdi assgi gnderdi tatli ye gel dedi bugun olmazsa yrin yine gelirsin dedi bastan savms degildi bnce ugrasmayadabilirdi ne bileyim bide kadin oldugu icin onu tercihh ettim aslinda doktorum ugur beye yinlendirmisti esim erkek istemedi🤓
AsyaCngz55 nrkrkc liv hastanesi 1850 TL ama bu işi en iyi yapan Uğur Turhan özel poliklinik 1800 tl ancak koca ekranda uzun uzun izliyorsunuz ve harika bir insan her detayını inceliyor gerçekten kesinlikle tavsiye ederim
MelisaC nrkrkc Yani gayet uzun uzun her organı inceledi incelerken de bilgilendirdi ama 2 ay olacak ben hala wpden atacakları çocuğun fotoğraf ve videolarını bekliyorum sadece o konuda memnun kalmadım öyle herkesin paylaştığı çocuğun yok yüzü yok saçı ay her yeri ne güzel görünüyor detaylıda olayını yaşamadım önemli olan her organını güzelce inceleyip bilgilendirmesi diye düşündüm
Ogretmenms nrkrkc yaa bnde mesut hocaya gittin bayağı güzel baktı ilgilendi sağ olsun hem her şeyi açıkladı hem de sohbet havasında uzun süren bir ultrason geçirdim 🥰
nrkrkc Ogretmenms renkli olarak merak ediyorum daha çok aslında şükür bir sorunumuz yokmuş ☺️ ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😇