Evet kızlarr doğumumu anlatma zamanı bana geldi, Öncelikle İlk gebeliğim ve bir prenses getirdik dünyaya. Kız erken gelir diye diye beni sabırsızlaştıran çevreme burdan selam söylüyorum 🙄😂 , biraz uzun yazmak istiyorum çünkü ben uzun doğum hikayeleriyle hep motive olmuştum bu süreçte, 37. Haftama kadar çalışıyordum sürekli aktif bi gebelik geçirdim. Son haftalarda artık Hurma, İlişki, Ananas ,Adaçayı,Pilates topta egzersizler yapmadığım şey kalmamıştı 😁🫶🏻 evet gelelim doğuma 39. Haftamdan beri Sancı Çekiyordum (5 dk da bir) 39+5 de alttan muayene olup 3 cm açıklığım vardı , sonra eve gittim Nişanım Geldi 3 gün sürdü nişan gelmesi, 40+ 0 da tekrar kontrole geldim sancılar düzensiz çıktı eve yolladılar , başladım yürüyüşe hava o kadar sıcaktı ki sanki temmuz ayındaydık 8 mayısta, sandaliyede sırtımı güneşe verip baya oturdum 1 saatten fazla , ama sancılarım hâlâ devam ediyordu neyse uyudum ben bi kaç saat sonra uyuduğum esnada bişey patladığını hissettim ve suyum gelmişti kesik kesik geliyordu hemen eşim işten geldi ve hastaneyee😂 yatışım yapıldı su geldikten sonra sancılarım daha çok artmaya başladı ama benim hiç umudum yok doğuracağımdan 😂😂 saat 16.00 da suyum geldi , 10.30 da en şiddetli sancılarım başladı 2 dk da bir , suni sancı almadım ,vee çatala çıktım tam açıklık 10 cm , ıkınma isteği geliyordu ebeler ; sakın ıkınma merveeee😂 diyor ben istemsiz ıkınıyordum, nst odasında doğuruyordum neredeyse hadi dayanalım dedi 1 dakikada doğumhaneye ebeler beni kaptığı gibi tekerlekli sandaliyede bi uçuşumuz varrr görmeliydinizz😂 doğum haneye yetiştik , masaya çıktım ışıklar açıldı şarkı açtıkk 5 tane sağlam ıkınmada çıktı prensesim 10 dkikada🧿 kesi atıldı 4 dikiş var dıştan ama iç kısım biraz hasar gördü çok sağlam ıkındığım için , şuan onun acısı dışında çok şükür iyiyiz 😍😍 Rabbim Kimseyi Darda Bırakmasın , Herkese Kolay bir Doğum Nasip etsin inşallah 🤲🏻🩷 Devlet hastanesinde doğurdum o kadar ilgili o kadar yardımsever hemşireler ebeler vardı hepsinden Allah razı olsun rabbim Herkesi iyilerle karşılaştırsın inşallah 🤲🏻🤲🏻🩷😍