Nursedamutlu Kızlar son yarim saattir kuyruk sokumunda bi ağrı var dayanılmayacak bi ağrı degl karnımda falan da yok 37+5 deyim doğum ağrısı mi sizce kuyruk sokumu ağrısı yaşayan oldumu
Fatmaa04 Nursedamutlu ben aylardır çekiyorum o ağrıyı bir türlü geçmek bilmiyor 37+3 oldum bugün bir türlü bırakmadı ağrı beni uzun süre kalçamın üzerine yaslanarak oturamıyorum 🙁
zaremamysa Nursedamutlu peki duzenlimi dakkasi uyuyorsa gercek sanci olabilir ama karnina vermesi lazim
Nejla1069 Nursedamutlu abla 7 aylık hamileyim 3 aydan beridir kuyruk sokumu ağırdı çekiyorum özellikle oturup geri kalktığımda beni mahvediyor bi kaç gün önce doktora söyledim sordum ne bu falan diye gayet normal bi sıkıntı yok her gebelikte oluyor dedi
Mineyaylaoglu Nursedamutlu ben doğum yapacağım zaman öyle belimde ağrı olmadı sadece sancı çektim ben kasıklarımda onun için bilemiyorum canım benim
Prenses_annesi3 Fatmaa04 ayyy bitek bende oluyor sanıyorum gerçekten çok can yakıcı bir ağrı diğer gebeliğimde öyleydi benim şimdi 23 haftalığım yine o ağrıyı çekiyorum birinin elinden bile tutup kalkamıyorum yavaşça yana doğru kalkıyorum kivarana kıvrana 😖😖😖
Fatmaa04 Nursedamutlu çok geçmiş olsun aynı durumu yaşadığım içim ne çektiğinizi biliyorum malesef 🙁 doktorunuza danışın bşr dahaki kontrolünüzde
Nursedamutlu zaremamysa ara ara gelen bi ağrı değil sanki sürekli var geçmedi daha hiç şancı gibi dehil karnıma da hiç vurmadı o yüzden ciddiye almadım pek
Fatmaa04 Prenses_annesi3 gerçekten çok zor bi ağrı çoğu gebede varmış bende sadece bende var sanıyordum ama bayağı şikayetçi olan varmış maalesef 😏
Prenses_annesi3 Nursedamutlu doğum sancısı kasiklara da çok kötü vuruyor canım bel ve kaşık ağrısı sen büyük ihtimal yormuşsun kendini ondan yada kalsiyum eksikliği var
melekeflin Nursedamutlu canım acile git baksınlar belki açılma var riske atma böyle son haftalarda kendini herkesin acısı ve doğum ağrısı geliş şekli farklıdır