Transferin ilk 3 günü evde dinlendim . 4. Günü ılık duş aldım . 4. Günden itibaren her gün yarım saat açık havada yürüdüm nefes aldım derin derin . Bol su içtim. Geceleri meditasyon dinleyerek en geç 10 da uyudum . Temizlik ev işi yapmadım yalnızca eşim yokken kendi yiyeceğim şeyleri hazırladım . İshal ya da kabız olmadım . Çiğ kuruyemiş kabak çekirdeği kuru kayısı dut kurusu tükettim . Günde 3 öğün yedim. Kefir içtim . Yeşil mercimek çorbası içtim. Kahvaltıda mutlaka yumurta ve kaşar peyniri yedim Akşamları protein ağırlıklı beslendim. Bol marullu salata tükettim . İlaç saatlerime çok dikkat ettim.
Beslenme ve hayat tarzı gerçekten çok önemli fakat ben beslenme kısmını her transferimde yapmıştım 4. Transferimde tuttu .
Son transferimde diğerlerinden farklı olarak çok sakin kaldım hamile olduğuma inandım kendimle konuştum vesvese gelince dua ettim meditasyon ve nefes egzersizleri yaptım. Kimseyle paylaşmadım ve olabildiğince kimseyle iletişime girmedim . Sadece kendimle sakin huzurlu kaldım . Çok şükür şuan 7 . Haftam bitti hala aynı yaşamaya çalışıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin