zyneppp Merhabalar gebelikte balgam problemi yaşayanlar var mu aranızda ? ve çıkmayan bi balgam artık nefes almamı bile zorluyor yutkunma büyük problem aynı sorunu yaşayıp bi çözüm yolu bulan varsa lütfen cevap yazsın 😢
karperisi zyneppp merhaba uzun bir süre çekyim sanırım reflüden oldu benım gaviscon verdi doktor bir haftadır içiyorum ve o histe geçti
melekeflin zyneppp herseyi yaptım 2 ayi gecik sure boyunca bende boyleydim uyuyamıyorum gece en sonunda kendi kendine bitti 🥹
aysglemrkn zyneppp 14 haftalık oldum 6. Haftada mide bulantım ile birlikte bitmeyen bir balgam ve sürekli boğazımda yumru şeklinde özellikle birşey yiyince anında orda birikiyor sanki reflüm felan da yok gebelikte oldu kustuğum zaman ise sürekli afedersiniz balgamlı kusuyrım doktor hormonlardan oluyor dedi araştırmıştım hamilelikte olabiliyor Muş Bilmiyrom ne zaman geçecek
Blm26 Ben de ayni sorunu yaşıyorum. Doktora sorduğumda odayı nemlendir, ılık su iç dedi. Belki size de faydası olur. Yastıkları yükselttim birde.🤗
zyneppp Ben yüksek yastık kullanıyorum zaten ama ılık su denemedim hiç zaten su normalde bende bulantı yapıyor içemiyorum ama deneyeceğim teşekkür ederim 🙏🏻
zyneppp umarım benimde bi gece bi anda biter allah yardımcımız olsun sağ salim tamamlayalım bu hamilelikleri inşallah 🙏🏻